Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی کانگ دونگ وون

بیوگرافی کانگ دونگ وون

نام اصلی : گانگ دونگ وون / Gang Dong-won / 강동원
نام مستعار : کانگ دونگ وون / Kang Dong-won
تاریخ تولد : 18 ژانویه 1981
محل تولد : بوسان . کره جنوبی South Korea
تحصیلات : Hanyang University (Mechanical Engineering) Sangmyung University
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2003 تاکنون
کمپانی اسپانسر : YG Entertainment

بیوگرافی کانگ دونگ وون

زندگینامه

گانگ دونگ برنده متولد 18 ژانویه 1981 بازیگر کره جنوبی است. کانگ دونگ وون در بوسان متولد شد و در چانگ وون از گیونگ سانگنام دو کره جنوبی بزرگ شد. قد او 186 سانتی متر است. پدر وی ، گنگ چول وو ، مهندس و بعداً معاون رئیس صنایع سنگین SPP بود. خانواده گانگ در بعضی مواقع دچار مشکلات اقتصادی بودند و کانگ مجبور بود برای پرداخت شهریه او به صورت نیمه وقت در دانشگاه کار کند.گانگ با استعداد ضریب هوشی 137 ، از دانشگاه هانیانگ در Ansan در رشته مهندسی مکانیک فارغ التحصیل شد.

بیوگرافی کانگ دونگ وون

Filmography
2004    Too Beautiful to Lie   
2004    Temptation of Wolves
2005    Duelist
2006    Maundy Thursday
2007    Voice of a Murderer
2007    M
2009    Jeon Woo-chi: The Taoist Wizard   
2010    Secret Reunion      
2010    Haunters
2011    Camellia
2013    The X
2014    Kundo: Age of the Rampant
2014    My Brilliant Life
2015    The Priests   
2016    A Violent Prosecutor
2016    Vanishing Time: A Boy Who Returned
2016    Master
2017    1987: When the Day Comes
2018    Golden Slumber   
2018    Illang: The Wolf Brigade   
2019    Tsunami LA
2020    Peninsula

بیوگرافی کانگ دونگ وون

Television series
2003    Country Princess
2003    Something About 1%
2004    Magic


لطفا رای دهید !
(4 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود