Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی لی بیونگ هان

بیوگرافی لی بیونگ هان


نام اصلی : لی بیونگ هان / Lee Byung-hun / 이병헌
تاریخ تولد : 13 آگوست 1970
محل تولد : استان گیونگی-دو .کره جنوبی South Korea
تحصیلات : Hanyang University
حرفه : بازیگر
کمپانی اسپانسر : United Talent Agency .BH (Kakao M)
همسر : Lee Min-jung (2013 - حال)
فرزندان : 1

بیوگرافی لی بیونگ هان

زندگینامه

لی بیونگ-هان متولد ۱۲ ژوئیه ۱۹۷۰ بازیگر اهل کره جنوبی است.از فیلم‌های معروف او می‌توان به فیلم‌های جی.آی.جو: تلافی و جی.آی.جو: ظهور کبرا اشاره کرد. لی بیونگ-هان به انگلیسی Lee Byung-hun اهل کره جنوبی است. او یک خواهر کوچکتر از خودش دارد که سال 1996 به عنوان دختر شایسته کره جنوبی برگزیده شد. پدرش یک تاجر ثروتمند بود که در سال 2000 درگذشت. او فارغ التحصیل رشته ادبیات فرانسه از دانشگاه هانیانگ کره است. پس از آن او در رشته سینما تحصیل کرد و از دانشگاه چانگ-آنگ مدرکش را دریافت کرد.

بیوگرافی لی بیونگ هان

لی بیونگ هان، اولین بار به توصیه یکی از دوستان مادرش در یک تست بازیگری شرکت کرد و در سال 1991 در سریالی با عنوان « Asphalt My Hometown» نقشی کوتاه گرفت. 2 سال بعد پایش به دنیای سینما باز شد و در سال 1995 در 2 فیلم سینمایی به ایفای نقش پرداخت. فیلمی که لی بیونگ هان را در عرصه بین المللی مطرح کرد « The Good, The Bad, The Weird» محصول سال 2008 بود. او همچنین در مجموعه فیلم های «جی آی جو» بازی کرده است. از مهمترین فیلم های او می توان «من شیطان را دیدم»، «زندگی تلخ و شیرین»و «هفت شگفت انگیز» را نام برد. لی بیونگ هان در آگوست 2013 با بازیگر کره ای، «لی مین جونگ» ازدواج کرد. آنها اکنون صاحب یک فرزند هستند.

بیوگرافی لی بیونگ هان

Filmography
1995    Who Drives Me Crazy
1995    Runaway
1996    Kill the Love
1997    Elegy of the Earth
1999    The Harmonium in My Memory   
2000    Joint Security Area
2001    Bungee Jumping of Their Own
2002    My Beautiful Girl, Mari
2002    Addicted
2004    Everybody Has Secrets
2004    Three Extremes - segment "Cut"
2005    A Bittersweet Life
2006    Once in a Summer
2007    Hero   
2008    The Good, the Bad, the Weird
2009    I Come with the Rain
2009    G.I. Joe: The Rise of Cobra
2010    The Influence
2010    Iris: The Movie
2010    I Saw the Devil
2012    Masquerade
2013    G.I. Joe: Retaliation
2013    Red 2
2015    Terminator Genisys
2015    Memories of the Sword
2015    Inside Men   
2016    Misconduct
2016    The Age of Shadows
2016    The Magnificent Seven   
2016    Master
2017    A Single Rider
2017    The Fortress
2018    Keys to the Heart
2019    Ashfall
2020    The Man Standing Next
2020    Emergency Declaration
2021    Concrete Utopia

بیوگرافی لی بیونگ هان

Television series
1991    Asphalt My Hometown   
1991    Family   
1991    Flower That Never Wilt
1992    Days of Sunshine
1992    Tomorrow Love
1993    The Sorrow of the Survivor
1993    Police
1994    The Fragrance of Love
1995    Asphalt Man
1995    Son of Wind
1997    Beautiful My Lady
1997    I Do
1997    Wedding Dress
1998    White Nights 3.98
1999    Happy Together
1999    Love Story - Story 1: Sunflower
1999    Sally is Back
2001    Road
2001    Beautiful Days
2003    All In
2009    Iris
2011    Diplomat Kosaku Kuroda
2018    Mr. Sunshine
2021    Here


لطفا رای دهید !
(4 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود