Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی کیم بوم

بیوگرافی کیم بوم

نام اصلی : کیم سانگ بوم / Kim Sang-bum / 김상범
نام هنری : کیم بوم / Kim Bum / 김범
تاریخ تولد : 7 جولای 1989
محل تولد : سئول . کره جنوبی South Korea
تحصیلات : Chung-Ang University
حرفه : بازیگر . خواننده
سالهای فعالیت : 2006 تاکنون
کمپانی اسپانسر : King Kong by Starship Entertainment

بیوگرافی کیم بوم

زندگینامه

کیم سانگ بوم Kim Sung Bum که با نام کیم بوم نیز شناخته می شود متولد ۱۶ تیر ۱٣۶٨ در سئول، بازیگر، رقاص، خواننده ی کی پاپ و مدل اهل کره ی جنوبی است. کیم بوم برای اولین بار با سریال شرق بهشت و پس از آن با سریال زیبای پسران فراتر از گل به شهرت رسید.

بیوگرافی کیم بوم

کیم از پدری غیر کره ای بنام جری و مادری کره ای بنام مین هو بوم متولد شده است. کیم یک خواهر و یک برادر بزرگتر از خودش دارد. او مدتی در استرالیا و پیش پدرش زندگی کرده است. او از کودکی به ورزش علاقمند بود و همین عامل باعث شد تا به بازی در تیم فوتبال مدرسه بپردازد و کاپیتان تیم شود با اینحال او همواره رویای بازیگری در سر داشت.با اینکه مادر کیم از پیشرفتش در ورزش راضی بود اما پدرش تاکید داشت تا او روی درسش تمرکز کند. کیم از کودکی تحت تاثیر دختر عمویش که میخواست خواننده شود قرار گرفت.

بیوگرافی کیم بوم

او در دوران دبیرستان سخت درس خواند و دوست داشت در آینده بازیگر شود به همین دلیل پس از فارغ التحصیلی از دبیرستان، وارد دانشگاه چانگ آنگ سئول شد و از رشته ی تلویزیون و تئاتر این دانشگاه فارغ التحصیل شد. کیم بوم همواره در برنامه های فرهنگی دانشگاه شرکت میکرد تا توانایی و تجربه ی لازم را برای ورود به عرصه ی هنر و بازیگری بدست بیاورد.

بیوگرافی کیم بوم

شروع بازیگری

کیم تا به امروز در فیلم ها و سریال های مختلفی از جمله رمانتیک و اکشن ظاهر شده است. او در سال ٢۰۰۶ و در حین تحصیل، در مسابقه ی تلویزیونی Survival Star Audition که به کشف استعداد های کی پاپ میپرداخت شرکت کرد و در بین بیش از ۱۰۰ شرکت کننده جایگاه ششم را بدست آورد اما چون زیر ٢۰ سال بود نتوانست در ادامه مسابقه شرکت کند. این مسابقه فرصت های زیادی را برای کیم بوم فراهم کرده و پیشنهاد های زیادی را برای بازیگری به سمت او سرازیر کرد.

بیوگرافی کیم بوم

او اولین بازی خود را با سریال زنان بی ادب در سال ٢۰۰۶ آغاز کرد و در همان سال به بازی در سریال کمدی ضربه ی عالی ۱ پرداخت. کیم در همه ی ۱۱ اپیزود این سریال حضور داشت.آغاز شهرت کیم از سال ٢۰۰٨ و با بازی در سریال شرق بهشت آغاز شد. کیم با بازی در سریال پسران فراتر از گل که از یک سریال ژاپنی با همین نام برگرفته شده بود توانست نه تنها در کره بلکه در خارج از آن به شهرت جهانی دست پیدا کند.

بیوگرافی کیم بوم

کیم اولین نقش خود در سریال های تاریخی را در سال ٢۰۱٣ با سریال الهه ی آتش آغاز کرد و در کنار نقش مکمل خود یعنی مون جئون یانگ به ایفای نقش پراخت. آخرین بازی کیم بوم مربوط به فیلم Detective K: Secret of the living dead در سال ۲۰۱۸ است.

بیوگرافی کیم بوم

ورود به عرصه ی خوانندگی و بازی بین المللی

کیم بوم در ژوئن سال ٢۰۱٢ اولین آلبوم استدیویی خود بنام Hometown را منتشر کرد و پس از آن به اجرای کنسرت در توکیوی ژاپن پرداخت. کیم بوم علاوه بر فعالیت در عرصه ی موسیقی در خارج از کشور، در ۳ فیلم چینی بنام هایYoung Detective bee: Rise of the sea dragon ،Lovers and movies و The Beloved و در یک سریال چینی بنام V Love به هنرنمایی پرداخته است. این سریال با نام نسخه ی چینی دختر سخن چین نیز شناخته می شود.

بیوگرافی کیم بوم

Filmography
2008     Hellcats  
2008     Death Bell
2009     Flight
2013     Young Detective Dee: Rise of the Sea Dragon
2013     The Gifted Hands
2015     Hello Seoul
2015     Lovers and Movies    
2015     The Beloved
2018     Detective K: Secret of the Living Dead

بیوگرافی کیم بوم

Television series
2006     Rude Women
2006     Unstoppable High Kick
2008     East of Eden
2009     Boys Over Flowers
2009     Dream
2009     High Kick Through the Roof
2010     The Woman Who Still Wants to Marry
2010     Haru: An Unforgettable Day in Korea
2011     Padam Padam
2012     High Kick 3
2013     That Winter, the Wind Blows
2013     Goddess of Fire
2014     The Micro Era of Love
2015     Hidden Identity
2016     Mrs. Cop 2
2020     Tale of the Nine-Tailed


لطفا رای دهید !
(4 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود