Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی لی جون کی

بیوگرافی لی جون کی

نام اصلی : لی جون کی / 이준기 / Lee Joon-gi
تاریخ تولد : 17 آوریل 1982
محل تولد : بوسان . کره جنوبی South Korea
تحصیلات : Seoul Arts College
حرفه : بازیگر . خواننده . رقاص . مدل
سالهای فعالیت : 2001 تاکنون –present
کمپانی اسپانسر : Namoo Actors

لی جون کی

زندگینامه

لی جونگی بازیگر، مدل و خواننده سرشناس و معروف اهل کشور کره جنوبی است. او معمولاً با بازی در سریال‌های ایلجیما، محقق شب‌گرد، عاشقان ماه و دخترمن و نیز فیلم سینمایی شاه و دلقک شناخته می‌شود. تاکنون هیچ اثری از وی در صدا و سیمای ایران دوبله و پخش نشده‌است، اما در سال ۱۳۹۶ فیلم سینمایی شاه و دلقک با زبان اصلی در سفارت کره جنوبی در تهران، به عنوان یکی از برترین فیلم‌های سینمایی این کشور، طی برنامه‌های تبادل فرهنگی، به صورت رایگان به اکران درآمد. مردم ایران او را به خاطر بازی در سریال عاشقان ماه که برای اولین بار از شبکه جم دراما پخش شد به خاطر می آورند.

لی جون کی

دوران شهرت او را می‌توان به دو بخش تقسیم کرد: بعد از بازی در سریال ایلجیما (در سال‌های پیش از سربازی) و بعد از بازی در سریال عاشقان ماه (در سال‌های پس از سربازی). او از معدود بازیگران مرد کره‌ای است که در سال‌های پس از سربازی نیز از شهرت قابل توجهی برخوردار است.رنگ مورد علاقه :آبی و قرمز ، غذا مورد علاقه : پیتزا و استیک

لی جون کی

دوران کودکی و جوانی

لی جون گی از خانواده متوسطی است که قبل از وارد شدن به دنیای بازیگری ورزش و کامپیوتر سرگرمیهای همیشگی او بود، در دبیرستان بعد از دیدن «هملت» به هنر علاقه‌مند شد. لی جون گی مایل بود در رشته کامپیوتر درس بخواند اما بعد از دیدن هملت تصمیم گرفت علی‌رغم مخالفت خانواده وارد رشته هنر شود، بنابراین با وضعیت مالی نه چندان مناسب و به تنهایی راهی سئول شد. در پایتخت او به مدت دو سال برای ورود به رشته هنر تلاش کرد و در این مدت مشاغل پاره وقت گوناگونی را برای امرار معاش تجربه نمود که از این بین می‌توان به کار در رستوران به عنوان گارسون یا ظرف شور اشاره داشت.

لی جون کی

او در دوران نوجوانی و جوانی تکواندو را دنبال و به کسب کمربند مشکی در این رشته نایل شد. او توضیح می‌دهد که پدرش در ایجاد علاقه به تکواندو در وی سهم عظیمی داشته‌است: در دوران التهاب و شور جوانی او و پدرش با هم به مدرسه هنرهای رزمی می‌رفته‌اند. هنرهای رزمی این بازیگر بعدها برای او کمکی شایانی در ایفای نقش‌های تاریخی و رزمی و حتی برخی سریال‌های معاصر بودند.

لی جون کی
زندگی هنری

لی جون گی کار مدلینگ را در سال ۲۰۰۱ شروع کرد. اولین کار حرفه‌ای او فشن شویی بود که همراه با بازیگر Han sun انجام داد. اولین سریال او در شبکه KBS به اسم Drama City: What should I do بود. او سپس نقش کوتاهی را در stars echo بازی کرد و بعد از اون در تبلیغات و موزیک ویدئوهای زیادی شرکت کرد.

لی جون کی

لی جون گی نقش‌های دیگری را بازی کرد، اما موفقیت چندانی نداشت تا اینکه در فیلمی با تهیه‌کننده ژاپنی به نام Hotel Venus (یک فیلم هنری) نقشی را بازی کرد که موفقیت زیادی در ژاپن داشت همین‌طور قسمتی از تهیه‌کنندگی این فیلم را برعهده داشت. این فیلم با فروش ۲٫۵ میلیون بلیط در ژاپن بسیار موفق بود.

لی جون کی

لی جون گی که می‌خواست کار خود را در کره ادامه بدهد با فیلم Flying Boys به کره بازگشت (سال ۲۰۰۵). اما موفقیت و شهرت واقعی در اولین نقش اصلی او در فیلم شاه و دلقک The King and the Clown رقم خورد. فیلم زیبای شاه و دلقک که روایتی بود از عاشق شدن شاه به دلقک پسر قصر که پر از صحنه‌های احساسی بود با فروش ۱۲٫۵ میلیون بلیط به عنوان پرفروشترین فیلم سال ۲۰۰۵ انتخاب شد و لی جون گی برای این فیلم مبلغ ۱۰۰۰۰۰ دلار دستمزد گرفت. او اعتقاد داشت بدون این فیلم نمی‌توانست به موفقیتی که امروز دارد برسد و جوایز زیاد و شهرت فراوان مثل پرواز کردن در آسمان بود.

لی جون کی

لی در سال ۲۰۰۸ در مصاحبه‌ای عنوان کرد که به «نظرم فیلم خوبی بود، پس شروع کردم به تلاش کردن برای ارتباط با تماشاچی‌ها و حتی اگه فیلم موفق نمی‌شد من باید تمام تلاشم رو می‌کردم. من اونقدر فیلنامه رو خوندم که در آخر فیلم‌نامه پاره شد.کارگردان توضیح می‌دهد که چطور جون گی بدون پشتیبانی برای این نقش انتخاب شد. لی جون کی خود می‌گوید: این نقش به عنوان پسری که به زیبایی دختر است برای من مناسب بود حتی اگه تصویر من رو بین مردم خراب می‌کرد.»

لی جون کی

نقش بعدی او در سریال My Girl در شبکه SBS بود و فیلم Fly, Daddy, Fly بود. از شهرت لی جون گی در آن زمان می‌توان انتخاب او به عنوان بازیگر برتر در Tokyo International Film Festival در ژاپن را گفت و در پین لی در میان ۳۰۰ چهره ماندگار چین انتخاب شد.

لی جون کی

در سال ۲۰۰۷ لی جون کی در فیلم Virgin Snow با بازیگری ژاپنی کار کرد، فیلمی که باز هم در گیشهٔ سینما موفق بود. سریال بعدی او در کره Time Between Dog And Wolf بود این سریال با ریتینگ ۵۹ درصدی سریال محبوبی بود. در جشنواره بین‌المللی فیلم هاوائی، لی جون گی جایزه‌ای را دریافت کرد.

لی جون کی

کار بعدی این بازیگر فیلم May ۱۸، بود که فیلمی با موضوع تاریخ معاصر و در ژانر تراژیک که به شورشی نافرجام می‌پردازد. این فیلم سینمایی دارای دیدی انتقادی نسبت به مسائل سیاسی تاریخ معاصر کره و دخالت نظامی آمریکا در این کشور دارد. ۱۸ می حول محور کشتار جمعی معترضان مسلح در شهر گوانگ‌جو کره جنوبی سیر می‌کند. در سال ۲۰۱۷ مشخص شد که دولت وقت احتمالاً به دلیل بازی لی جون گی در این سریال نام او را در لیست سیاه هنرمندان منتقد دولت قرار داده بوده‌است، عملی که باعث کارشکنی‌های آن دولت و دولت‌های بعد در زندگی هنری این بازیگر شد.

لی جون کی

سال ۲۰۰۸ لی جون گی سریال Iljimae را شروع کرد، سریالی در سبک رابین هود یا زورو. این سریال فروش با ریتیگ بالا و محبوبیت زیاد توانست در بازار DVD فروش بالاتری از سریال افسانه جومونگ را داشته باشد. عوامل و بازیگران این سریال به جوایز گوناگونی نایل شدند.

لی جون کی

در سال ۲۰۰۹ سریال جدید او به نام قهرمان Hero پخش شد قبل از پخش حتی ۱ قسمت ژاپنی‌ها با مبلغ گزاف این سریال را خریدند. سریال هیرو به موفقیت دیگر سریال‌های لی جون گی نبود. اما بازی زیبای او از طرف منتقدان و تماشاچی‌ها ستوده شد. این سریال در ژاپن با استقبال بیشتری نسبت به کره مواجه شد.

لی جون کی

لی جون گی در سوم می ۲۰۱۰ در حالیکه قرارداد ۱ سریال و ۱ فیلم را بسته بود به خاطر اتمام شدن مهلت ارتش فیلمبرداری فیلم را رها کرد و به سربازی رفت. لی جون گی در شانزدهم فوریه ۲۰۱۲ خدمت سربازی خود را به اتمام رساند. بعدها و در سال ۲۰۱۷ اعلام شد، فراخوانی نابهنگام او برای خدمت سربازی تلاشی از طرف دولت وقت در جهت کاهش فعالیت‌های هنری وی بوده‌است.

لی جون کی

گمانه زنی‌ها حاکی از آن است که بازی لی جون گی در سینمایی ۱۸ می (که دیدی انتقادی نسبت به دولت‌های قبل داشت) باعث قرارگیری اسم او در لیست سیاه دولت شده‌است. علی‌رغم این لی جون گی در سال‌های پس از بازی در ۱۸ می‌تا اعزام به سربازی و حتی بعد از بازگشت از سربازی تا سال ۲۰۱۷ در درام‌های پر مخاطبی همچون ایلجیما و محقق شبگرد ظاهر شد و چندین بار جوایز مختلفی را دریافت نمود. این موضوع با در نظر گرفتن این مطلب که در تمامی این سال‌ها نام او در لیست سیاه هنرمندان منتقد دولت قرار داشته‌است، تعجب مخاطبین را برانگیخت.

لی جون کی

Filmography
2004     The Hotel Venus
2004     Flying Boys
2005     The King and the Clown
2006     Fly, Daddy, Fly
2007     May 18
2007     Virgin Snow
2016     Never Said Goodbye
2016     Resident Evil: The Final Chapter

لی جون کی

Television series
2003     Nonstop 4
2004     Drama City: What Should I Do?
2004     Star's Echo
2005     My Girl
2006     The 101st Proposal
2007     Time Between Dog and Wolf
2008     Iljimae
2009     Hero
2012     Arang and the Magistrate
2013     Two Weeks
2014     Gunman in Joseon        
2015     The Scholar Who Walks the Night
2015     She Was Pretty
2016     Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo
2017     Criminal Minds
2018     Lawless Lawyer
2019     Hotel Del Luna
2020     Flower of Evil

لی جون کی
Discography / Albums
2006     My Jun, My Style
2006     Nam Hyun-joon - One & Only
2009     J Style    
2012     Deucer
2013     CBC / Case by Case
2013     My Dear
2014     Exhale
2016     Thank You
2018     Delight


لطفا رای دهید !
(5 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود