Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی جو بو آه

بیوگرافی جو بو آه

نام اصلی : جو بو یون / Jo Bo-yoon / 조보윤
نام هنری : جو بو آه / Jo Bo-ah / 조보아
تاریخ تولد : 22 آگوست 1991
محل تولد : دائجون . کره جنوبی South Korea
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2011 تاکنون
کمپانی اسپانسر : SidusHQ

زندگینامه

جو بو-آه متولد ۲۲ اوت ۱۹۹۱) با نام اصلی جو بو یون بازیگر زن اهل کره جنوبی است. او در دائجونگ، کره جنوبی متولد شد. دارای یک خواهر چهار سال کوچکتر از خودش است. او در دائجونگ دبیرستان بانسئوک فارغ‌التحصیل شد. بیشترین نقش او در سریال گروه گل پسر خفه شو (۲۰۱۲) و پری دریایی (۲۰۱۴) است.

Filmography
2014     Innocent Thing


Television series
2011     I Live in Cheongdam-dong
2012     Shut Up Flower Boy Band
2012     Koisuru Maison Rainbow Rose
2013     Horse Doctor
2014     The Idle Mermaid
2015     The Missing
2015     All About My Mom
2015     Love Cells 2
2016     Monster
2016     Sweet Stranger and Me
2017     Temperature of Love
2017     Drama Special: Let Us Meet
2018     Goodbye to Goodbye
2019     My Strange Hero
2020     Forest
2020     The Tale of a Gumiho


لطفا رای دهید !
(5 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود