Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی کیم جی هون

بیوگرافی کیم جی هون

نام اصلی : کیم جی هون / Kim Ji-hoon / 김지훈
تاریخ تولد : 9 می 1981
محل تولد : سئول . کره جنوبی South Korea
تحصیلات : Ajou University
حرفه : بازیگر
کمپانی اسپانسر : SM .Histar .Fly Up .Big Picture
سالهای فعالیت : 2001 تاکنون

بیوگرافی کیم جی هون

زندگینامه

کیم جی هون متولد 9 مه 1981 بازیگر اهل کشور کره جنوبی است. وی بیشتر به خاطر کمدی های عاشقانه خود در تلویزیون مانند دوران طلایی عروس ها (2007) ، ازدواج عاشقانه معروف  معشوق همسر (2008) ، ستاره هایی که از آسمان سقوط می کنند (2010)، و بچه های ناز من (2012)، شناخته شده است.در سال 2010 ، او همچنین در فیلم ناتالی و سریال رمز و راز کابل حل نشده ظاهر شد.

بیوگرافی کیم جی هون

بیوگرافی کیم جی هون

بیوگرافی کیم جی هون

بیوگرافی کیم جی هون
Television series
2002     Loving You
2003     A Problem at My Younger Brother's House
2004     Love House
2004     Land
2005     Love Hymn
2005     Golden Apple
2005     Yap (mobile sitcom)
2006     Great Inheritance
2006     How Much Love
2007     Flowers for My Life
2007     The Golden Age of Daughters-in-Law
2008     Why Did You Come to My House?
2008     Love Marriage
2009     The Iron Empress
2010     Wish Upon a Star
2010     Unsolved
2011     Marching
2013     My Cute Guys
2013     Goddess of Marriage
2014     Jang Bo-ri is Here!
2015     Drama Special "Funny Woman"
2016     Sweet Stranger and Me
2016     First Seven Kisses
2017     Please Find Her
2017     Bad Thief, Good Thief
2018     Rich Family's Son
2019     Babel
2020     Flower of Evil


Filmography
2010     Natalie
2017     The Age of Blood


Variety show
2001     Hotline
2001     요리조리 팡팡
2008     Sang Sang Plus - Season 2 KBS2
2014     Saturday Night Live Korea    
2015     Let's Eat with Friends    
2015     Some Guys, Some Girls
2017     Crime Scene (season 3)

 


لطفا رای دهید !
(8 رای 5 از 5)

telegram share
نقل قول [fati]

وای خدا یعنی عاشقشم ✾◕ ‿ ◕✾

موی بلند خیلی بهش میاد ❤

نقل قول [sunny]

I love You Even if you a psycho killer ヅ

نقل قول [hana]

لطفا پیج اینستاگرامشو بذارید!

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود