Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی جانگ هه این

بیوگرافی جانگ هه این

نام اصلی : جانگ هائه این / Jung Hae-in / 정해인
تاریخ تولد : 1 آپریل 1988
محل تولد : سئول . کره جنوبی South Korea 
تحصیلات : Pyeongtaek University
حرفه : بازیگر . مدل
سالهای فعالیت : 2013 تاکنون
کمپانی اسپانسر : FNC Entertainment

بیوگرافی جانگ هه این

زندگینامه

جانگ هه این متولد ۱ آوریل ۱۹۸۸ بازیگر اهل کره جنوبی است. او اولین بار در سال ۲۰۱۳ در موزیک ویدئوی گروه AOA به نام مایا ظاهر شد. ابتدا نقش‌های فرعی در مجموعه‌های تلویزیونی  همچون عروس قرن، سه تفنگدار، خون، بازگشت به ۱۹۹۸، گابلین، الهه بزرگ تنها، چراغ شب بازی کرد و از سال ۲۰۱۷ در مجموعه‌های تلویزیونی "وقتی تو خواب بودی "و" دفترچه زندان" حضور بیشتری داشت. اولین نقش اصلی جانگ هه این در سال ۲۰۱۸ در مجموعه تلویزیونی "ماجرایی زیر باران" است . سریال اخیر او "یک شب بهاری" میباشد و در کنار هان جی مین به خوبی درخشیده است.
بیوگرافی جانگ هه این

جانگ هه-این تجربه بازیگری را درموزیکالی در اولین سال کالج داشته سپس به خدمت نظام پیوسته. او برای رسیدن به رؤیای بازیگری در حین خدمت ۱۲ کیلوگرم وزن کم کرد و بازیگری را به صورت حرفه ای در ۲۶ سالگی آغاز کرد جانگ هه این رسماً در سال ۲۰۱۴ با حضور در سریال عروس قرن حرف بازیگری را آغاز کرد و سپس در فیلم "جوانان " ظاهر شد. همان سال او در سریال تاریخی "سه تفنگدار" ایفای نقش کرد و از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ نقش‌های کوتاهی در مجموعه‌های خون، بازگشت به ۱۹۹۸، چراغ شب بازی کرد یکی از نقش‌های به یاد ماندنی او حضور در فانتزی عاشقانه،" گابلین، الهه بزرگ تنها" به عنوان اولین عشق "ایون تاک "(کیم گو یون) بود.

بیوگرافی جانگ هه این

در سال ۲۰۱۷، جانگ با بازی در سریال فانتزی عاشقانه "وقتی تو خواب بودی" محبوبیت یافت. در طول پخش این سریال در صدر جستجو سایت کره ای "ناور" قرار گرفت همچنین در دو فیلم تاریخی" پادشاه مورد توجه "و "توطئه: عصر شورش "بازی کرد. در همین سال در سریال "دفترچه زندان" ایفای نقش کرد.

بیوگرافی جانگ هه این

در سال ۲۰۱۸، جانگ در یک فیلم تاریخی دیگر به نام «هونگ بو» در نقش شاه هیونجونگ ظاهر شد. او اولین نقش اصلی خود را در داستان عاشقانه «ماجرایی زیر باران» در مقابل سون یه جین داشت. با پخش این سریال محبوبیت خود را در آسیا افزایش داد.

بیوگرافی جانگ هه این
جانگ هه این سومین نسل از خاندان «جانگ یاک یونگ» اندیشمند بزرگ دوره چوسان است جانگ فارغ‌التحصیل بخش سرگرمی‌های ادبی دانشگاه پیونگ تاک است و در فعالیت‌های مختلف از جمله نمایش‌های موسیقی این دانشگاه شرکت کرد. او زمانی که بیست و یک ساله بود به ارتش ملحق شد. پس از فارغ‌التحصیلی از ارتش و کالج، قراردادی را با آژانس خود امضا کرد. جانگ دوستی نزدیک با همبازی‌های سریال «وقتی تو خواب بودی»، «لی جونگ سوک» و «شین جائه» دارد.

بیوگرافی جانگ هه این

Filmography
2014     The Youth
2015     Salut D'Amour
2016     The Moon of Seoul
2017     The King's Case Note
2017     Conspiracy: Age of Rebellion [ko]
2018     Heung-boo: The Revolutionist
2019     Tune in for Love
2019     Start-Up     

بیوگرافی جانگ هه این

Television series
2014     Bride of the Century
2014     The Three Musketeers    
2015     Blood
2015     Reply 1988
2016     Yeah, That's The Way It Is
2016     Guardian: The Lonely and Great God
2017     Night Light    
2017     While You Were Sleeping
2018     Prison Playbook
2018     Something in the Rain
2019     One Spring Night
2020     A Piece of Your Mind

بیوگرافی جانگ هه این

Variety show
2020     Jung Hae-in's Travel Log


لطفا رای دهید !
(6 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود