Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی جانگ دانگ گان

بیوگرافی جانگ دانگ گان

نام اصلی : جانگ دانگ گان / Jang Dong-gun / 장동건
تاریخ تولد : 7 مارس 1972
محل تولد : سئول . کره جنوبی South Korea
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 1992 تاکنون
همسر : Ko So-young (2010-حال)
فرزندان : 2

بیوگرافی جانگ دانگ گان

زندگینامه

جانگ دونگ گان متولد 7 مارس 1972 بازیگر  اهل کشور کره جنوبی است. وی بیشتر به خاطر نقشهای اصلی خود در فیلم های Friend و Taegukgi: the Brotherhood of War شناخته شده است. جانگ یکی از پردرآمدترین و مشهور ترین بازیگران کره جنوبی است.

بیوگرافی جانگ دانگ گان

Filmography
1997     Repechage
1997     Holiday In Seoul
1998     First Kiss    
1999     Love Wind Love Song
1999     Nowhere to Hide
2000     Anarchists
2001     Friend
2002     2009 Lost Memories
2002     The Coast Guard
2004     Taegukgi: The Brotherhood of War
2005     Typhoon
2005     The Promise
2009     Good Morning, President
2010     The Warrior's Way Yang     
2011     My Way     
2012     Dangerous Liaisons
2013     Friend: The Great Legacy
2014     No Tears for the Dead    
2017     VIP
2018     Seven Years of Night
2018     Rampant

بیوگرافی جانگ دانگ گان

Television series
1992     Our Heaven(우리들의 천국)
1993     Il Ji Mae
1994     The Last Match
1996     Icing
1997     Medical Brothers
1997     Model
1997     Myth of a Hero
1998     Ready Go!
1998     Love
1999     Springtime
1999     Ghost
2000     All About Eve
2012     A Gentleman's Dignity
2018     Suits
2019     Arthdal Chronicles
2021     Once Loved You Distressed Forever


لطفا رای دهید !
(10 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود