Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی کواک سی یانگ

بیوگرافی کواک سی یانگ

نام اصلی : کواک سی یانگ / Kwak Si-yang / 곽시양
تاریخ تولد : 15 ژانویه 1987
محل تولد : سئول . کره جنوبی South Korea
دانشگاه : Dankook University - Environmental and Civil
حرفه : بازیگر . خواننده
سالهای فعالیت : 2014 تاکنون
کمپانس اسپانسر : Starhaus Entertainment

بیوگرافی کواک سی یانگ

زندگینامه

كواك سی یانگ متولد 15 ژانویه 1987بازیگر و خوانده اهل کشور کره جنوبی است.او به عنوان بازیگر در درام روز باشكوه سال 2014 حضور یافت.اولین نقش اصلی وی فیلم پرواز شبانه در سال 2014 بود.سپس در درام موسیقی ، Persevere ، Goo Hae-ra ظاهر شد.

بیوگرافی کواک سی یانگ

عکس های کواک سی یانگ

 بیوگرافی کواک سی یانگ

در 1 اکتبر 2015 او توسط کمپانی سرگرمی Starhaus Entertainment به گروه One O One  ملحق شد و توانست اولین تک آهنگ خود را با نام "Love You" منتشر کند.این گروه متشکل از کواک به همراه بازیگران همکار Starhaus Ahn Hyo-seop ، Song Won-suk و Kwon Do-kyun است.


بیوگرافی کواک سی یانگ

Filmography
2014     Night Flight
2016     Sori: Voice From The Heart
2016     Elephant in the Room
2016     Familyhood
2018     The Witness
2019     The Battle of Jangsari
2019     Pipeline

بیوگرافی کواک سی یانگ

Television series
2014     Glorious Day
2015     Persevere, Goo Hae-ra
2015     Oh My Ghost
2015     All is Well
2016     One More Happy Ending
2016     Mirror of the Witch
2016     Second To Last Love    
2017     Three Color Fantasy - Queen of the Ring    
2017     Chicago Typewriter
2017     Fight for My Way
2019     Four Men
2019     Welcome 2 Life
2020     Alice


لطفا رای دهید !
(10 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود