Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی کیم هی سان

بیوگرافی کیم هی سان

نام اصلی : کیم هی سان / Kim Hee-sun / 김희선
تاریخ تولد : 11 ژوئن 1977
محل تولد : دئگو .کره جنوبی South Korea
دانشگاه : Chung-Ang University
حرفه : بازیگر .مجری تلویزیون
سالهای فعالیت : 1993 تاکنون
کمپانی اسپانسر : Hinge Entertainment
همسر : Park Ju-young (2007 - حال)
​فرزندان : 1


بیوگرافی کیم هی سان

زندگینامه

کیم هی-سان متولد ۱۱ ژوئن ۱۹۷۷ یک بازیگر و مجری اهل کره جنوبی است. وی از سال ۱۹۹۳ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌ است. از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به افسانه و سرنوشت اشاره کرد.کیم هی سان با پارک جو یونگ در یکی از هتل‌های سئول در ۱۹ اکتبر ۲۰۰۷ ازدواج کرد و او دخترش را در ۲۱ ژانویه ۲۰۰۹ به دنیا آورد.

بیوگرافی کیم هی سان

Filmography
1997     Repechage
1999     Ghost in Love
1999     Calla
2000     Bichunmoo
2001     Wanee & Junah
2003     A Man Who Went to Mars
2005     The Myth
2011     The Warring States
2019     Paper Flower

بیوگرافی کیم هی سان

Television series
1993     Dinosaur Teacher
1994     The Story of Chunhyang
1995     Agatha Christie
1995     Sons of the Wind
1995     Men of the Bath House
1996     Colors "White Side"
1996     A Faraway Country
1997     Propose
1997     New York Story
1997     Wedding Dress
1998     Forever Yours
1998     Mister Q
1998     Sunflower    
1999     Tomato    
1999     Goodbye My Love
2003     My Fair Lady    
2005     Sad Love Story
2006     Smile Again
2012     Faith
2014     Wonderful Days
2015     Angry Mom
2016     Ice Fantasy
2017     The Lady in Dignity
2018     Room No. 9
2020     Alice

بیوگرافی کیم هی سان

Variety show
1993     Live TV Music 20        
1995     TV Time Travel
1998     Live TV Music 20
1999     There Is Something Special
2001     A Very Special Gift with
2009     Human Documentary Love
2011     Live Talk Show Taxi
2012     Running Man
2012     Healing Camp, Aren't You Happy?
2013     Hwasin: Controller of the Heart
2014     Happy Together
2015     With You All the Way
2017     My Little Old Boys
2017     Knowing Bros
2017     Island Trio
2018     Talkmon
2020     Master in the House


لطفا رای دهید !
(9 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود