Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی بک جین هی

بیوگرافی بک جین هی

نام اصلی : بک جین هی / Baek Jin-hee / 백진희
تاریخ تولد : 8 فوریه 1990
محل تولد : کره جنوبی South Korea
تحصیلات : Yong In University
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2008 تاکنون
کمپانی اسپانسر : J,Wide-Company

بیوگرافی بک جین هی

زندگینامه

بک جین هی متولد ۸ فوریهٔ ۱۹۹۰ بازیگر اهل کشور کره جنوبی است. وی با بازی در فیلم High Kick: Revenge of the Short Legged (2011–2012)  و برای بازی در سریال کره ای ملکه کی Empress Ki (2013) به شهرت رسید.

بیوگرافی بک جین هی
بائک جین هی پس از اینکه در خیابان توسط یک مأمور استعدادیابی کشف شد، کار سرگرمی خود را آغاز کرد. او از آن زمان در فیلم Indie Bandhobi (2009) بازی کرده است ، جایی که او در نقش دختری عصیانگر است که با یک کارگر مهاجر بنگلادشی دوست می شود و کمدی Foxy Festival (2010) که در آن نقش نوجوانی را بازی می کند. یک تجارت پر رونق که لباس زیر دست دوم را می فروشد.

بیوگرافی بک جین هی

بعداً باک در سریال کمدی High Kick: Revenge of the Short Legged (2011-2012) بازی کرد و در نقش یک فارغ التحصیل تازه کار در جستجوی شغل بازی کرد. این سریال محبوب بود و منجر به افزایش معروفیت او شد. این امر با نقش های مکمل در درام تاریخی تلفیقی جئون وو چی [7] و درام عاشقانه گلدان های طلا دنبال شد.

بیوگرافی بک جین هی

در سال 2014 ، در درام حقوقی غرور و تعصب  نقش مهمی را ایفا کرد.

در سال 2015 ، باک نقش اصلی را در درام خانوادگی دخترم ، گوم سا وول بازی کرد ، که مورد توجه قرار گرفت و با 33.6 درصد تماشاگران ملی پایان یافت.

در سال 2017 ، باک در درام های فاجعه Missing 9 و سریال های کمدی اداری Jugglers نقش اصلی را بازی کرد.

در سال 2018 ، باک به عنوان قهرمان زن در سومین قسمت از حق رای دادن بخوریم انتخاب شد. در همان سال ، او در درام کمدی رمانتیک مبتنی بر وبتون ، احساس خوبی برای مرگ بازی کرد.

بیوگرافی بک جین هی

Filmography
2009     The Naked Kitchen  
2009     Bandhobi
2009     Missing Person
2010     Acoustic
2010     Foxy Festival
2012     Hoya (Eighteen, Nineteen)
2013     Rockin' on Heaven's Door
2013     Horror Stories 2


Television series
2008     Crime, Season 2
2009     Loving You a Thousand Times    
2010     Drama Special "Secret Flower Garden
2011     Drama Special "Hair Show"
2011     High Kick: Revenge of the Short Legged
2012     Jeon Woo-chi
2013     Pots of Gold
2013     Empress Ki
2014     Triangle
2014     Pride and Prejudice
2015     My Daughter, Geum Sa-wol
2017     Missing 9
2017     Jugglers
2018     Let's Eat 3
2018     Feel Good to Die
2019     My Fellow Citizens!
2020     My Holo Love


لطفا رای دهید !
(10 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود