Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1401 Calendar Download

بیوگرافی سو یه جی

نام اصلی : سئو یه جی / Seo Ye-ji / 서예지
تاریخ تولد : 6 آپریل 1990
محل تولد : سئول .کره جنوبی South Korea
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2013 تاکنون
کمپانی اسپانسر : Gold Medalist

بیوگرافی سو یه جی

زندگینامه

سو یه-جی متولد ۶ آوریل ۱۹۹۰ بازیگر اهل کشور کره جنوبی است. او حرفه بازیگری خود را با نقش‌آفرینی در کمدی موقعیت ستاره سیب‌زمینی ۲۰۱۳کیوآر۳ (۲۰۱۴–۲۰۱۳) آغاز کرد. از نقش‌های قابل‌توجه او می‌توان به مجموعه‌های نجاتم بده (۲۰۱۷)، وکیل بی‌قانون (۲۰۱۸) و مشکلی نیست که خوب نباشی (۲۰۲۰) اشاره کرد.

بیوگرافی سو یه جی

در ابتدا سئو هیچ برنامه ای برای دنبال کردن حرفه بازیگری نداشت، اما وقتی توجه مدیر عامل شرکت مدیریتی آن زمان خود Made in Chan Entertainment را به خود جلب کرد و او را متقاعد کرد که وارد عرصه بازیگری شود، در مارس 2013 او با حضور در یک آگهی تبلیغاتی برای SK Telecom قدم در صنعت سرگرمی گذاشت. در می 2013، او در فیلم کوتاه گلکسی اس 4 سامسونگ در نقش مین جو نقش آفرینی کرد. او به عنوان یک بازیگر در سریال کمدی tvN Potato Star 2013QR3 که برای 120 قسمت از 23 سپتامبر 2013 تا 15 مه 2014 پخش شد، شروع به کار کرد.

بیوگرافی سو یه جی

 بیوگرافی سو یه جی

بیوگرافی سو یه جی

او سپس در درام تاریخی MBC Diary of a Night Watchman (2014) بازی کرد و در سال 2014 در جوایز درام MBC در بخش بهترین بازیگر زن جدید نامزد شد.به دنبال آن در سریال تلویزیونی tvN Super Daddy Yeol (2015) و سریال تلویزیونی قابل توجه Last (2015) TBC با بازی در نقش یک کارمند دولتی ظاهر شد.

بیوگرافی سو یه جی

سئو پس از جلب توجه بینندگان از طریق درام Last، اولین حضور خود را در پرده بزرگ با فیلم درام تاریخی پرطرفدار The Throne (2015) انجام داد که در آن نقش ملکه جئونگ سون را بازی کرد. پس از آن فیلم دایره کفاره او (2015) ساخته شد. او همچنین در موزیک ویدیوی گروه پسرانه بیگ بنگ کره جنوبی با عنوان "Let's Not Fall In Love" (2015) حضور داشت

بیوگرافی سو یه جی

پس از اتمام قراردادش با کمپانی اسپانسرش در سال 2016، سئو Made in Chan Entertainment را ترک کرد و با King Entertainment قرارداد بست.

بیوگرافی سو یه جی

شروع سال 2017 با اولین نقش اصلی سئو در فیلم راهی دیگر (2017) مشخص شد که به موضوع پیمان های خودکشی می پردازد. سئو زمانی که در سریال تلویزیونی رازآلود و رازآلود OCN (2017) بازی کرد، به عنوان "ملکه هیجان انگیز جدید" از سوی بینندگان تحسین شد.

بیوگرافی سو یه جی

او سپس در اولین فیلم 4DX VR Stay With Me (2018) در کنار کیم جونگ هیون بازی کرد. و در درام Lawless Lawyer (2018) در کنار Lee Joon-gi نقش وکیلی را بازی کرد که کنترل خلق و خوی خود را سخت می‌یابد. این سریال یک موفقیت تجاری بود و به یکی از درام‌های کره‌ای با رتبه بالا در تاریخ تلویزیون کابلی شد. در پاسخ به نقش خود، سئو به عنوان افسر افتخاری پلیس توسط آژانس پلیس ملی کره منصوب شد.

بیوگرافی سو یه جی

در سال 2019، او در فیلم‌های Warning: Do Not Play (2019) و By Quantum Physics: A Nightlife Venture (2019) بازی کرد. در 1 ژانویه 2020، سئو به آژانس سرگرمی تازه تاسیس Gold Medalist پیوست.

بیوگرافی سو یه جی

اولین سرمایه‌گذاری سئو با شرکت مدیریتی جدیدش با پخش tvN و نتفلیکس کمدی عاشقانه خوب نیست (2020) انجام شد. او در مقابل کیم سو هیون ایفای نقش کرد و در نقش یک نویسنده پرفروش کتاب کودک که دارای اختلال شخصیت است ظاهر شد. بازی او از این شخصیت مورد تحسین منتقدان Manila Bulletin قرار گرفت، هندو و نیویورک تایمز این سریال را یکی از "بهترین نمایش های بین المللی سال 2020" نامیدند و عملکرد سئو را "محور کننده" نامیدند. سئو همچنین محبوبیت بیشتری کسب کرد و توجه رسانه ها را در کره و بین المللی به خود جلب کرد.

بیوگرافی سو یه جی

Filmography
2013     Love
2015     The Throne
2015     Circle of Atonement
2016     Seondal: The Man Who Sells the River
2017     Another Way
2017     The Bros
2018     Stay With Me
2019     Warning: Do Not Play
2019     By Quantum Physics: A Nightlife Venture
2021     Recalled

بیوگرافی سو یه جی

Television series
2013     Potato Star 2013
2014     Diary of a Night Watchman
2014     The Three Female Runaways
2014     Gabon
2015     Super Daddy Yeol
2015     Last
2016     Moorim School: Saga of the Brave
2016     Another Oh Hae-young
2016     Hwarang: The Poet Warrior Youth
2017     Save Me
2018     Lawless Lawyer
2020     It's Okay to Not Be Okay
2022     Eve


لطفا رای دهید !
   
+13

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود