Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1401 Calendar Download

بیوگرافی سئو یون سو

بیوگرافی سئو یون سو

نام اصلی : لی جونگ مین / Lee Jeong-min / 이정민
نام هنری : سئو یون سو / Seo Eun-soo / 서은수
تاریخ تولد : 2 مارس 1994
محل تولد : بوسان .کره جنوبی South Korea
تحصیلات : Korea National University of Arts – Department of Acting
حرفه : بازیگر .مدل
کمپانی اسپانسر : A-Man Project

بیوگرافی سئو یون سو

زندگینامه

لی جونگ مین با نام هنری سئو یون سو متولد 2 مارس 1994 بازیگر و مدل اهل کشور کره جنوبی است. سئو اولین بازیگری خود را در درام تلویزیونی 2016 جرات خواب دیدن را نداشته باشد بازی کرد. او در درام‌های محبوب دیگری مانند دکتر رمانتیک (2016)، دوئل (2017)، مدیریت برتر (2018) و حقوقی عالی (2019) ظاهر شد.

بیوگرافی سئو یون سو

سئو در 2 مارس 1994 در بوسان کره جنوبی متولد شد. سو در دوران دبستان می خواست بازیگر شود، اما والدینش آرزوهای او را قبول نداشتند. در سال های 2007 تا 2013، سئو دوره راهنمایی و دبیرستان را در دبیرستان گردشگری Haeundae خواند. از کلاس دوم راهنمایی تا کلاس دوم دبیرستان روی رقص متمرکز بود. زمانی که او سال دوم در دبیرستان Haeundae بود، با ساختن مونولوگ آرزوی بازیگر شدن را داشت و در حین تماشای کار به تنهایی بازی می کرد. او سرانجام در سال 2013 در برنامه بازیگری در دانشگاه ملی هنر کره ثبت نام کرد و در آنجا با مدرک بازیگری فارغ التحصیل شد. در سال 2015 بازی در تبلیغات را آغاز کرد که توجه عموم را به خود جلب کرد. چندین درام بازیگر نقش اول زن بود.

بیوگرافی سئو یون سو

سئو همیشه دوست داشت بازیگر شود، اما مدت زیادی طول کشید تا والدینش را متقاعد کند که اجازه دهند او در کلاس های بازیگری ثبت نام کند. او در سال 2013 در دانشگاه ملی هنر کره ثبت نام کرد، و در همان زمان بود، در حالی که به دنبال کار نیمه وقت بود، اولین پیشنهاد خود را برای حضور در یک آگهی تبلیغاتی در سال 2015 دریافت کرد.
بیوگرافی سئو یون سو

سئو نقش یک زن جوان بازاریاب تلفنی را بازی می کرد که در ظاهر ساده و معصومانه و بدون آرایش خود لبخندی درخشان می زد و با وجود درخواست های بیهوده تصویری مثبت از خود نشان می داد.

بیوگرافی سئو یون سو

Filmography
2016     Hongeo: Fermented Skate Fish
2018     Young Poem
2018     On Your Wedding Day    
2022     Kingmaker
2022     The Witch: Part 2. The Other One

بیوگرافی سئو یون سو

Television series
2016     Don't Dare to Dream
2016     Dr. Romantic
2017     Duel
2018     My Golden Life
2018     The Smile Has Left Your Eyes
2018     Top Management
2018     4 Wheeled Restaurant
2019     Legal High
2019     Hotel Del Luna
2019     Running Man
2020     Itaewon Class
2020     Dinner Mate
2020     Missing: The Other Side
2022     Unlock with the Boss


لطفا رای دهید !
   
+13

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود