Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

طرز تهیه غذای هندی؛ پاكورای پنیر

پنیر، آرد نخود، پودر فلفل قرمز، از جمله مواد اصلی تشكیل دهنده این پاكورای خوشمزه است.

مواد لازم:

پنیر: 250 گرم

آرد نخود: 8 قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز: دو و نیم قاشق چای‌خوری

پودر انبه: یك و یك چهارم قاشق چای‌خوری

جوش شیرین: یك چهارم قاشق چای‌خوری

آب: به مقدار لازم

نمك:‌ به میزان دلخواه

روغن: جهت سرخ كردن

 

 طرز تهیه:

• ابتدا پنیر را به شكل مكعب‌های كوچك و ضخیم تقسیم كنید.

• پودر فلفل قرمز و انبه را روی قطعات پنیر بپاشید.[درمان سردرد با فلفل قرمز]

• درون یك كاسه، آرد نخود، پودر فلفل، جوش شیرین و نمك را با هم مخلوط كنید.[معجون نخود برای ساخت داروهای تقلبی ]

• به مخلوط درون كاسه مقداری آب اضافه كرده و از آن‌ها مایه غلیظی تهیه كنید.

• هر كدام از قطعات پنیر را درون مایه فرو كرده، سپس درون روغن سرخ كنید.
• در صورت تمایل می‌توانید پاكورای پنیر را با سس گوجه فرنگی میل كنید.


لطفا رای دهید !
(1 رای 4 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود