لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Firefox Quantum


فایل استـور : قالب بسیار زیبا هنرمند 2017

قالب فوق العاده زیبا 2017 عنوان برنامه : قالب بسیار زیبا هنرمند 2017
قیمت : 22,000 تومان
نوع فایل : سورس قالب

دراین مطلب قالب بسیار زیبا و فوق العاده رو برای شما عزیزان آماده کردیم ، که در هیچ سایتی تاکنون منتشر نشده است. افکت های جذاب با تکنولوژی Bootstrap و کتابخانه های جی کوئری زیبایی خاصی را به این قالب بخشیده است. این قالب بیشتر مناسب صفحات معرفی هنرمندان ، صفحات شخصی ، صفحات معرفی یک محصول خاص مانند بازی ، ترانه ، برنامه می باشد. تصاویر بکار برده شده در این قالب (احسان خواجه امیری) تنها جهت معرفی قالب می باشد . لذا این هنرمند اینگونه صفحه ای با طرح قالب ما ندارد. دمو و توضیحات بیشتر را در ادامه مطلب دنبال کنید...



طرز تهیه سوپ لیمو و مرغ به همراه اسفناج و شوید

طرز تهیه سوپ لیمو و مرغ به همراه اسفناج و شوید

طرز پخت سوپ لیمو و مرغ به همراه اسفناج و شوید

 

سوپی که در خانه درست می کنید همیشه از نمونه هایی که به صورت نیمه آماده و کنسرو شده فروخته می شود بهتر و سالمتر است و اما این سوپ علاوه بر اینکه بسیار سالم است بعد از امتحان کردنش باعث می شود دیگر هیچگاه به سمت سوپ های آماده نروید.شاید با خود بگویید چنین سوپ هایی فقط به درد زمانی می خورد که سرما خورده هستید اما باید بگویم این سوپ حتی وقتی مریض نیستید هم می تواند به پیشگیری از بیماری های فصل سرما کمک کند.


این سوپ حاوی سبزیجات بسیاری مانند هویج، اسفناج، شوید و تره است بنابراین مقدار زیادی مواد مغذی را وارد بدنتان می کند بعلاوه اینکه سبزیجات سرشار از فیبر نیز هستند. مرغ نیز یکی از منابع عالی پروتئین است و در کنار فیبر کمک می کند انرژی پایدار داشته باشید. از دیگر منابع افزایش پروتئین این سوپ تخم مرغ است که در این دستور به کار رفته است.

 

مواد لازم برای تهیه سوپ لیمو و مرغ :

 

دستور تهیه سوپ لیمو و مرغ به همراه اسفناج و شوید :
روغن را در یک قابلمه بزرگ روی شعله متوسط حرارت دهید. سیر، هویج و تره را به قابلمه اضافه کنید.به مدت 10 دقیقه بپزید و مرتب همشان بزنید تا زمانی که سبزیجات نرم شوند و عطرشان درآید.آب مرغ را به سبزیجات اضافه کنید و درجه حرارت را تا متوسط رو به بالا افزایش دهید. آب مرغ را به جوش بیاورید.

برنج را اضافه کنید و حرارت را تا متوسط رو به پایین کم کنید.به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که برنج درست شود اجازه دهید به پختن ادامه دهد و گاهی نیز محتویات قابلمه را هم بزنید.در یک کاسه متوسط لیمو و تخم مرغ را بهم بزنید.

به آرامی یک فنجان از آب مرغ داغ را داخل میکس لیمو و تخم مرغ بریزید، خوب بهم بزنید و سپس کاسه را در قابلمه خالی کنید. شوید، اسفناج، مرغ و نمک را اضافه کنید.اجازه دهید 10 دقیقه روی شعله بماند تا اسفناج ها نرم شوند و سوپ دوباره گرم شود.اگر دوست داشتید روی سوپ فلفل سیاه بریزید و سپس سرو کنید. 

ستاره (1)
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود