لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download


فایل استـور : پروژه آماده افتر افکت Glassy Parallax

پروژه آماده افتر افکت

دانلود Glassy Parallax After Effects Templates پروژه آماده افتر افکت اسلایدشو Glassy Parallax اسلاید شویی بسیار زیبا از شرکت Motionarray  با افکت هایی بسیار حرفه ای و زیبا جهت نمایش تصاویر شما که براحتی می توانید با درگ و دراپ تصاویر خود در پروژه قرار داده و آن را رندر کنید. و از نتیجه حرفه ای کار که مهترین قسمت آن عمق بخشیدن به تصاویر با کیفیت FullHD است لذت ببرید. مدت این پروژه 64 ثانیه ، بدون نیاز به پلاگین خاص و قابل اجرا بر روی افترافکت نسخه CS5 به بالا می باشد.

دستور پخت پیتزا زبان

طرز تهیه پیتزا زبان

نحوه پخت پیتزا زبان

 

اگر طرز تهیه یک خمیر پیتزای خوشمزه و با کیفیت را بدانید آن وقت است که می توانید انواع و اقسام پیتزاهای خوشمزه با گوشت، مرغ و یا سبزیجات را در خانه بپزید در این مطلب هم طرز تهیه پیتزای زبان را برایتان می گذارم امیدوارم در خانه آن را بپزید و از طعم محشر آن در کنار خانواده لذت ببرید.

 

مواد لازم برای پیتزا زبان :
خمیر پیتزا
زبان پخته
پیاز
زیتون
پنیر پیتزا
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم

مقدار مواد را ذکر نکردم چون بستگی به مقدار خمیرتان و اینکه پیتزا را چقدر پر گوشت یا کم گوشت دوست دارید، دارد.

 

مواد لازم برای تهیه سس پیتزا به ازای یک عدد پیتزا یک نفره :

 

طرز تهیه پیتزا زبان :
برای تهیه پیتزا زبان ابتدا باید زبان را مزه دار کنیم سپس زبان پخته را ریش ریش می کنیم و همراه کمی کره، فلفل قرمز و به مقدار لازم نمک داخل ماهیتابه تفت می دهیم تا کمی سرخ شده و مزه هم بگیرد.حالا داخل ظرف پخت پیتزا را کمی چرب می کنیم و آرد می پاشیم تا بعدا نان پیتزا به کف ظرف نچسبد.

حالا خمیر پیتزا را داخل ظرف پهن می کینم و نیم ساعت به آن استراحت می دهیم.در این مدت سس پیتزامان را درست می کنیم به این صورت که کره، فلفل قرمز، نمک و زیره را فقط کمی با هم تفت می دهیم. دقت کنید که کره خیلی زود می سوزد و بد طعم می شود پس مواد را زیاد با هم تفت ندهید.

بعد سس گوجه را هم به کره اضافه کرده و باز کمی تفتشان می دهیم.حالا سس پیتزا هم حاضر است.بعد از گذشت نیم ساعت خمیر را به سس آغشته می کنیم.حالا تکه های زبان را روی خمیر پخش می کنیم. اینکه پیتزاتان پر گوشت یا کم گوشت باشد کاملا سلیقه ای است، من شخصا پیتزا را کم گوشت دوست دارم.

 بعد زیتون ها و پیازهایی را هم که حلقه ای بریدیم را روی سطح خمیر پخش می کنیم.

در نهایت سطح خمیر را کاملا با پنیر می پوشانیم و باز هم کمی پیاز و زیتون را روی پنیر پخش می کنیم و ظرف پیتزا را برای مدت نیم ساعت الی سه ربع داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده می گذاریم تا هم نان پیتزامان بپزد و هم پنیر روی آن آب شود. بهتر است حواستان به نان باشد تا یک موقع نان نسوزد و خشک نشود. ۵ دقیقه نهایی هم گریل را روشن کنید تا روی پیتزا برشته شود.

حالا پیتزای زبان خوشمزه ما حاضر است.

1 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود