طرز تهیه دسر تارت زردآلو و پسته » کافی نت IR

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Pot Player Download


فایل استـور : پروژه افترافکت لوگو طلایی GOLD Logo

پروژه آماده افتر افکت لوگو طلایی

دانلود پروژه افترافکت لوگو طلایی GOLD Logo این پروژه آماده افترافکت از پلاگین Trapcode Particular v2.2.2 برای طلایی نمودن متن شما استفاده می کند. نتیجه کار شما را شگفت زده خواهد کرد و از آن می توانید برای تولید دمو لوگو شرکت ها استفاده کنید. بر روی افترافکت CS5 به بالا قابل اجرا بوده و کیفیت خروجی طبق تنظیمات شما می تواند UHD 4K (4096 x 2160) and FULL HD (1920 x 1080) باشد. مدت پروژه 20 ثانیه و ویدئو آموزشی نیز برای راهنمایی شما قرار داده شده است. لازم به ذکر است این پروژه در مارکت شرکت 18 دلار فروخته می شود.

طرز تهیه دسر تارت زردآلو و پسته

طرز تهیه دسر تارت زردآلو و پسته

طرز تهیه تارت زردآلو و پسته، دسر شیک و مجلسی

 

تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه تارت زردآلو و پسته را آموزش داده ایم. امیدواریم که لذت ببرید.

 

 

مواد لازم برای خمیر تارت زردآلو و پسته :

 

مواد لازم میانی برای تارت زردآلو و پسته :

 

طرز تهیه تارت زردآلو و پسته :
آرد الک شده و پودر بادام و یک پنسه نمک را داخل غذاساز ریخته و کره سرد را به آن اضافه کنید، غذاساز را با دور متوسط روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شده و به شکل خرده نان دربیاید.در ظرفی جداگانه تخم مرغ و شکر را کمی با هم مخلوط کنید و بعد به خمیر اضافه کرده و دوباره غذاساز را روشن کنید تا با هم ترکیب شوند و خمیر نرم و  منسجمی به دست بیاید.

خمیر را داخل نایلون گذاشته و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی به کمک وردنه باز کنید و داخل قالب گرد تارت انداخته و اضافه های خمیر را با چاقوی تیز ببرید و دوباره قالب را داخل یخچال بگذارید. در این فاصله مواد داخل تارت را آماده کنید.

 
طرز تهیه مواد میانی تارت:
شکر و کره نرم را با هم مخلوط کنید و با دور متوسط همزن برقی بزنید تا پف دار و پوک شود.سپس تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.بعد همزن را خاموش کنید و بادام و پسته خرد شده را به مواد افزوده و با لیسک مخلوط کنید و داخل قالب روی خمیر بریزید.

رویش را با پالت صاف کنید و زردآلوها را از وسط دو نیم کنید و روی آن بچینید و مقداری پسته خرد شده روی آن بپاشید.در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 تا 50 دقیقه و تا زمانی که روی تارت پف کند و برشته شود بپزید.


منبع : ماهنامه کیک و شیرینی - bartarinha.ir

1 ستاره
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود