Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

سیب زمینی سرخ کردن ( به روش رستورانی)


سیب زمینی سرخ کردن ( به روش رستورانی)

سیب زمینی سرخ کردن ( به روش رستورانی)

سیب زمینی سرخ کردن ( به روش رستورانی)

سیب‌‌زمینی سرخ‌ کرده رستورانی از آن‌دسته پیش‌غذاهایی است که هوش از سر همه می‌پراند و البته انواع غذا با سیب زمینی سرخ کرده هم حسابی پرطرفدار هستند. از سوی دیگر همه افراد بدون اغراق طرز تهیه سیب‌زمینی سرخ کرده را بلدند اما تعداد کسانی که می‌توانند یک پرس سیب‌زمینی سرخ‌ کرده ترد و پوک و خوشمزه به سبک رستوران‌های مشهور جلوی شما بگذارند چندان زیاد نیست. با ما باشید تا ۲ طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی به سبک مک دونالد و سیب زمینی سرخ کرده و تنوری رستورانی را به شما آموزش بدهیم

سیب زمینی سرخ کردن ( به روش رستورانی)

مواد لازم

سیب‌ زمینی: ۴ عدد بزرگ

نمک و فلفل: به مقدار دلخواه

آب: به مقدار لازم

روغن مایع: به مقدار لازم

سیب زمینی سرخ کردن ( به روش رستورانی)

طرز تهیه سیب زمینی رستورانی :

برای پخت سیب زمینی سرخ کرده رستورانی بهتر است ابتدا سیب زمینی ها را درشت خرد کنید. بعد به مدت یکی دو ساعت درون آب یخ قرار بدهید. این کار باعث می شود ماده زائد درون سیب زمینی از بین برود. برخی از بیماران که نباید سیب زمینی بخورند ( مثل بیماران دیالیزی که سموم بدن به سختی دفع می شود) دکتر توصیه می کند اگر مایل به خوردن سیب زمینی هستند، اول دقایقی آن را درون آب بگذارند که سموم سیب زمینی دفع شود.

سیب زمینی سرخ کردن ( به روش رستورانی)

مقداری آب درون قابلمه بریزید و اجازه بدهید جوش بیایند و زمانی که جوش آمد سیب زمینی های خلالی را داخل آب جوش بریزید و بعد از 5 دقیقه آبکش کنید. بعد از آبکش کردن روی آن آب سرد بریزید و بگذارید آب آن خارج شود و بعد در روغن فراوان سرخ کنید در این روش نیازی به طلایی شدن سیب زمینی ها نیست زودتر می پزند البته اگر دوست داشتید هم می توانید بیشتر سرخ کنید.

سیب زمینی سرخ کردن ( به روش رستورانی)

با این روش سیب زمینی سرخ کرده پفکی آماده کرده اید و یکی از بهترين روش سرخ كردن سيب زمينی است.

سیب زمینی سرخ کردن ( به روش رستورانی)

سیب زمینی سرخ کردن ( به روش رستورانی) 

نکاتی برای "طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده "

برای سرخ کردن سیب زمینی ها روی هم نباشند تا بهتر سرخ شوند.

برای جلوگیری از نرم شدن سیب زمینی سرخ کرده سیب زمینی ها را بیشتر از 5 دقیقه داخل آبجوش قرار ندهید.

سیب زمینی سرخ کردن ( به روش رستورانی)

طرز خلال كردن سيب زميني:

برای این نوع سرخ کردن سیب زمینی باید خلال های سیب زمینی درشت باشند اگر نازک کنید سیب زمینی ها نرم و له می شوند.

بهتر است سیب زمینی را از هر طرف سه یا چهار قسمت کنید این میزان برش برای سیب زمینی های متوسط است.


لطفا رای دهید !
(4 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود