لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : دانلود نرم افزار اوقات شرعی نگار

دانلود نرم افزار اوقات شرعی برای کامپیوتر

دانلود نرم افزار اوقات شرعی نگار برای کامپیوتر Negarapp v2.01 یک نرم افزار کاربردی و مفید که اوقات شرعی کلیه استان ها و بیش از 365 شهر را محاسبه می کند. از امکانات جالب این نرم افزار قابلیت پخش قرائت قرآن و دعا ، قبل و بعد از اذان می باشد قابلیتی که در هیچ کدام نرم افزار های مشابه وجود ندارد. بیش از 15 فایل صوتی اذان و قرائت قرآن نیز در نرم افزار گنجانده شده که کاملا با یکدیگر هماهنگ است یعنی بلافاصله پس از پایان قرائت قرآن ، فایل اذان پخش می گردد. لازم به ذکر است که در صورت تمایل می توانید فایل های دلخواه خود را جایگزین فایل های پیش فرض کنید.


نکاتی مهم در گرفتن و نگهداری آبلیمو و آبغوره

پس از این مرحله آبلیمو یا آبغوره را داخل شیشه تمیز ریخته و تا نزدیکی لبه ظرف پر کنید.
کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا گفت : پس از اینکه آبلیمو و آبغوره داخل شیشه ریخته شد، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری ها از بین بروند. با انجام این کار، قارچ ها امکان رشد را از دست می دهند.

بعد از آبگیری آبغوره یا آبلیمو، مرحله پاک کردن هسته های آن که باعث تلخی آن می شود انجام دهید.

بعد از صاف کردن باید در کوتاه ترین فرصت آن را تا مرحله نزدیک جوش حرارت داد، این در حالی است که چنانچه آبلیمو یا آبغوره تهیه شده بجوشد، رنگ آن تغییر می کند.
پس از این مرحله آبلیمو یا آبغوره را داخل شیشه تمیز ریخته و تا نزدیکی لبه ظرف پر کنید. همچنین می توانید به مقدار خیلی کم لبه شیشه را خالی بگذارید و سپس در پوشی روی ان قرار دهید که با ایجاد خلا، اکسیژن داخل محصول راه نمی یابد و جایی برای رشد کپک ها وجود ندارد.

آبغوره را هرگز در معرض آفتاب قرار ندهید
قرار دادن آبغوره در معرض آفتاب اثرات زیانباری به همراه دارد.

در صورت نگهداری آبغوره و آبلیمو در ظروف پلاستیكی و با توجه به اسیدی بودن این مواد، اسید، مواد پلاستیكی را تجزیه می‌كند و این مواد داخل آب لیمو و آبغوره شده و مصرف آن خطرناك است.

هنگامی كه ترشیجات، آبغوره و آبلیمو را در ظروف پلاستیكی ریخته به مرور زمان به صورت رگه رگه می‌شود و در نهایت باعث فساد آن شده و مصرف آنها برای سلامتی خطرناك است.

قراردادن آبغوره در آفتاب نیز باعث ایجاد تغییرات شیمیایی در ترشی می‌شود و لازم است در قرار دادن مواد غذایی در آفتاب جداً جلوگیری شود.

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود