لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download


فایل استـور : اسلایدشو سه بعدی 3D SlideShow

پروژه آماده افتر افکت اسلایدشو سه بعدی

اسلاید شو حرفه ای سه بعدی 3D SlideShow افترافکت یک اسلایدشو فوق العاده زیبا و حرفه ای در مدت 2 دقیقه تصاویر شما بصورت کاملا سه بعدی نمایش می دهد. ویژگی های این پروژه را در ادامه مطلب مطالعه کنید...

بهترین خواص چای سیاه برای سلامتی و زیبایی + عوارض جانبی چای

بهترین خواص چای سیاه برای سلامتی و زیبایی + عوارض جانبی چای

در اینبخش بهترین خواص چای سیاه برای سلامتی و زیبایی را بررسی می‌کنیم. چای سیاه عضو ثابت هر خانواده اي اسـت. این نوشیدنی داغ و پرطرفدار خواص بسیار زیادی دارد اما این نکته را هم درنظر بگیرید کـه مصرف هر چیزی اندازه اي دارد و افراط در مصرف مطمئنا عوارض آنرا هم در بر میگیرد. امروز همچنین برخی عوارض جانبی انواع چای را هم مرور میکنیم، در ادامه با سایت کافی نت همراه باشید.

 

چای سیاه چیست؟
چای سیاه با اکسید کردن برگ گیاهی بنام کاملیا سیننسیس تهیه می شود. می توان علت نام‌گذاری چای سیاه رابه رنگ این چای نسبت داد. با این حال از نظر فنی رنگ آن کهربایی تیره یا نارنجی اسـت. برای همین چینی‌ها بـه آن چای قرمز میگویند. روش تهیه‌ي چای سیاه آنرا از انواع دیگر چای‌ها، از قبیل چای سبز و چای اولونگ متمایز میکند.

برگ‌هاي چای پس از چیده شدن خشک می شود تا رطوبت ازآن خارج شود. وقتی حداکثر میزان رطوبت برگ‌ها از بین رفت، یا بـه‌طور دستی یا با کمک دستگاه، از طریق قرار گرفتن در دسترس حرارت بالا خرد می شود. وقتی برگ‌ها کاملا اکسید شد، بر اساس اندازه‌شان ذخیره‌سازی میشود. محتوای کافئین در هر گونه چای اغلب سبب نگرانی میشود. کافئین موجود دریک فنجان چای سیاه نصف کافئین موجود دریک فنجان قهوه اسـت.

 
ریشۀ چای سیاه
منشأ چای سیاه در 1590 در اواخر سلسله‌ي مینگ و اوایل سلسله‌ي چینگ در چین اسـت. قبل ازآن چینی‌ها فقط چای سبز یا چای اولونگ می‌نوشیدند. افسانه‌ها حاکی ازآن اسـت کـه مردان نظامی هنگام عبور از استان فوجیان دریک کارخانه‌ي چای پناه گرفتند، کـه باعث شد تولید چای سبز یا چای اولونگ متوقف شود. برگ‌هاي چای در دسترس آفتاب خشک و اکسید شد.وقتی نظامیان محل را ترک کردند، کارخانه تولید چای را دوباره آغاز کرد، ولی رنگ چای قرمز یا سیاه بودو طعم و بوی انرژی‌ بخش‌تری داشت. دراین زمان مردان نظامی بخاطر سرعت بخشیدن بـه فرآیند اکسیدسازی تصمیم گرفتند برگ چای را روی چوب کاج دود بدهند. این خاستگاه اولین چای سیاه بود کـه با نام Lapsang Souchong شناخته می ‌شد.

Lapsang بـه معنی کوه‌هاي بلند و Souchong بـه معنی برگ‌هاي کوچک درخت چای بود. اما تاجران انگلیسی و هلندی برای اولین بار اصطلاح ”چای سیاه“ را ابداع کردند. در ۱۶۱۰ هلندی‌ها چای سیاه رابه اروپا آوردند ودر ۱۶۵۸ وارد انگلستان شد. اکنون انواع چای سیاه در چین و هند پرورش داده می شود. جالب اسـت بدانید چای سیاه در چین بعلت رنگ قرمزی کـه دارد با نام چای قرمز شناخته می شود.

 
انواع چای سیاه چیست؟
می توان انواع مختلف چای مثل چای سبز، چای زرد، چای سفید، و چای اولونگ را از همان گیاه چای سیاه بـه‌دست آورد. تنها تفاوت آن ها در فرآیند تولید اسـت. با این حال هرچند انواع چای سیاه از کاملیا سیننسیس در چین تولید میشود، اما چای سیاه در هند از گونه‌ي دیگری گیاه چای بنام کاملیا اسامیکا تولید میشود.

 
فهرست انواع چای سیاه بر اساس منطقۀ تولید:
= لاپسنگ سوچونگ
= فوجیان مینهانگ
= آنهویی کیمون
= یون‌نان دایانونگ
= چای سیاه دارجیلینگ
= چای سیاه آسام
= چای سیاه سیلان
= چای سیاه نیلگیری
= چای سیاه کنیایی

فهرست ترکیبات رایج چای سیاه :
= چای سیاه ارل گری
= صبحانه انگلیسی
= صبحانه ایرلندی
= چای ماسالا
= چای بعد از ظهر
= چای سیاه گل رز
= کاروان روسیه

خواص چای سیاه برای سلامتی
فواید چای سیاه برای سلامتی شامل تاثیر مفید بر تقویت سلامت قلب، اسهال، مشکلات گوارشی، فشار خون بالا، کاهش خطر ابتلا بـه دیابت نوع دوم و آسم اسـت. هم‌ چنین توجه داشته‌باشید برای بهره‌مندی از این فواید باید آنرا بدون هر گونه افزودنی مانند شیر یا قند مصرف کنید.

بهبود سلامت قلب با چای سیاه
قلب یکی از حیاتی‌ترین اندام‌ها اسـت. این اندام با پمپاژ خون اکسیژن‌دار بـه سایر اندام‌ها و سلول‌ها بـه از بین بردن کربن دی اکسید از اندام‌ها و سلول‌ها کمک میکند. بنابر این برای اجتناب از مشکلات سلامتی، قلب باید سالم بماند. مشاهده شده‌ اسـت کـه خواص چای سیاه بـه‌ویژه بعلت فلاون‌هاي موجود در آن سلامت قلب را التیام می‌ بخشد.

دانشمندان تایید کرده‌اند نوشیدن روزانه ۳ فنجان چای یا بیش‌تر میتواند خطر بیماری عروق کرونر را کاهش دهد. از این گذشته چای سیاه با کاهش انفارکتوس میوکارد، ایسکمی، و مرگ در اثر مشکلات عروقی در ارتباط اسـت. این از خواص چای سیاه اسـت کـه واقعا منحصر بـه فرد اسـت.

 
چای سیاه کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان
سرطان یک بیماری مرگبار اسـت کـه جان میلیونها نفر را تهدید میکند. برای کاهش خطر سرطان، بـه‌ویژه سرطان تخمدان نوشیدن چای سیاه را آغاز کنید.تئوفلاوین‌هاي موجود در چای سیاه مانند کاتچین موجود در چای سبز میتواند مانع از تولید سلول‌هاي سرطانی تخمدان شود. طی پژوهشی کـه در موسسۀ سرطان رزول پارک در امریکا انجام شد، در بیمارانی کـه روزانه بیش از 2 فنجان چای می‌نوشیدند کاهش 30 درصدی خطر ابتلا بـه سرطان تخمدان مشاهده شد.

 
چای سیاه کاهش خطر ابتلا به دیابت
بیش از 29 میلیون نفر در امریکا بـه دیابت مبتلا هستند و حدود 30 درصد افرادی کـه در مرحله‌ي پیش دیابت هستند در عرض 5 سال مستعد ابتلا بـه دیابت نوع دوم هستند. این اختلال جدی سوخت و ساز باید در مراحل اولیه درمان شود یا حتی بهتر اسـت درصورت امکان ازآن پیشگیری شود.دانشمندان پی برده‌اند نوشیدن چای میتواند برای کاهش خطر ابتلا بـه دیابت نوع دوم مفید باشد، چون کاتچین و تئوفلاوین موجود در چای سیاه کمک میکند حساسیت بدن بـه انسولین بیش‌تر شود و می تواند از اختلال عملکرد سلول بتا پیش گیری کند.

 
تقویت ایمنی بدن با چای سیاه
چای سیاه سرشار از آنتی‌اکسیدان اسـت کـه برای از بین بدن رادیکال‌هاي آزاد اکسیژن مفید اسـت. رادیکال‌هاي اکسیژن می‌ توانند بدن را در حالت استرس قرار دهند. چای سیاه کمک می کند رادیکال‌هاي اکسیژن در بدن از بین برود و بـه این طریق بـه بازیابی سلول‌ها و عملکرد طبیعی بدن کمک می کند و ایمنی را بالا می برد.

 
بهبود سلامت استخوان با چای سیاه
با بالا رفتن سن مقاومت استخوان‌هاي شـما کاهش می یابد. با این حال دانشمندان مشاهده کرده‌اند کسانی کـه چای سیاه مینوشند می توانند تراکم استخوان‌هایشان رابه‌طور چشمگیری دوباره بازیابی کنند، چون چای سیاه می تواند خطر شکستگی را، کـه بعلت پوکی استخوان شایع ترین اتفاق در افراد مسن اسـت، کاهش دهد.از این رو اگر ۳۰ ساله هستید، چای سیاه رابه بخشی از رژیم غذایی‌تان تبدیل کنید تا از کاهش تراکم استخوان، پوکی استخوان، و خطر شکستگی در آینده‌ي نزدیک پیشگیری کنید.

 
کاهش خطر ابتلا به پارکینسون با چای سیاه
پارکینسون یک بیماری تخریب سلول‌هاي عصبی اسـت کـه بیش‌تر افراد مسن را تحت‌الشعاع قرار می دهد. با این حال امروزه نسل جوان‌تر نیز بعلت استرس، سبک زندگی ناسالم، ژنتیک و… تحت تاثیر این بیماری قرار می گیرند.پژوهش‌ها حاکی ازآن اسـت کـه پلی فنل موجود در چای از مغز محافظت می کند. در پژوهشی کـه در دانشگاه ملی سنگاپور انجام شد، دانشمندان پی بردند کافئین موجود در چای سیاه با بیماری پارکینسون رابطه‌ي معکوس دارد.

 
سلامت مجرای گوارش با چای سیاه
یک روده‌ي سالم میتواند از شـما در برابر بیماری‌ها و اختلالات مختلف محافظت کند. مصرف چای سیاه میتواند برای التیام تعداد و تنوع میکروب‌هاي خوب روده مفید باشد.دانشمندان معتقد هستند پلی فنول موجود در چای مانند پربیوتیک عمل میکند، کـه بـه افزایش باکتری‌هاي خوب روده کمک میکند. بـه علاوه این پلی فنول‌ها از رشد باکتری‌هاي مضر در روده نیز جلوگیري میکنند. هم‌ چنین چای سیاه بـه کاهش زخم معده و سرطان‌هاي مری، کولون/ معده کمک میکند.

 
کاهش کلسترول با چای سیاه
سبک زندگی و عادت‌هاي غذایی ناسالم میتواند میزان کلسترول بد را در خون افزایش بدهد. بالا بودن کلسترول LDL «کلسترول بد» می تواند بـه انباشته شدن پلاک در دیواره‌ي شریان‌ها منجر شود و بـه این طریق جریان خون را محدود کند کـه بـه حمله‌ي قلبی، سکته، حمله ایسکمیک و… می‌انجامد.دریک پژوهش مشاهده شد چای سیاه کلسترول LDL را ۱۱. ۱ درصد کاهش می دهد. پژوهشگران ژاپنی پی برده‌اند چای سیاه چینی در انسان‌هاي چاق و مستعد بیماری قلبی تاثیر ضد هیپرکلسترولمی دارد «یعنی سبب پایین آمدن کلسترول میشود، م. ».

 
کاهش وزن با خوردن چای سیاه
چاقی علت اصلی بیماری‌هاي مختلف از قبیل دیابت، بیماری‌هاي قلبی، سندروم تخمدان پلی کیستیک، کلسترول بالا و غیره اسـت. چای سیاه نیز مانند چای سبز اگر درکنار چند تغییر در سبک زندگی مصرف شود، بشما در کاهش وزن کمک میکند. دانشمندانی از دانشکده‌ي دکتری دیوید گفن، کالیفرنیا، در امریکا پی برده‌اند: چای سیاه بـه واسطه‌ي کاهش ژن‌ هاي تلقین کننده‌ التهاب، بـه کاهش چربی احشایی کمک می کند. ازآن‌جا کـه یک دوره‌ي طولانی التهاب در بدن میتواند سبب چاقی شود، شـما میتوانید با نوشیدن چای سیاه از چاقی ناشی از التهاب پیش گیری کنید. از این گذشته چای سیاه سطح تری‌گلیسیرید را پایین می‌آورد.

 
کاهش سنگ کلیه با خوردن چای سیاه
سنگ کلیه دردناک و شایع اسـت. علت تشکیل آن دفع مواد رسوب‌کننده از قبیل اگزالات، کلسیم و اسید اوریک اسـت. خوشبختانه نوشیدن چای سیاه میتواند تشکیل سنگ کلیه را تا 8 درصد کاهش دهد. با این حال پژوهشگران دراین‌باره نظرات متفاوتی دارند. بنابر این بهتر اسـت قبل از نوشیدن چای بـه منظور پیشگیری از ایجاد سنگ کلیه با دکتر مشورت کنید.

 
تسکین آسم با خوردن چای سیاه
آسم در اثر التهاب و تورم مسیر هوا یا لوله‌هاي برونش ایجاد میشود کـه دم و بازدم را دشوار میکند. چینی‌ها اعتقاد دارند نوشیدن چای سیاه و چای سبز می تواند برای تسکین آسم مفید باشد. هم‌ چنین در چند پژوهش اثبات شده کافئین موجود در چای‌ها می تواند برای عملکرد ریه مفید باشد از این گذشته فلاونوئید موجود در چای برای مبتلایان بـه آسم مفید اسـت.

1 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود