لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Pot Player Download


فایل استـور : غیرفعال سازی آپدیت های ویندوز 10

عنوان برنامه : غیرفعال سازی آپدیت های خودکار ویندوز 10
قیمت : 10,000 ریال
نوع فایل : ستاپ(نصب کننده)

توضیحات مختصر : یکی از مشکلات کاربران خصوصا کاربران ایرانی قابلیت جدیدی است که در ویندوز 10 قرار داده شده و آن هم قابلیت  بروزرسانی خودکار آپدیت های ویندوز 10 می باشد. آپدیت ها در پس زمینه ویندوز بدون اطلاع کاربر دانلود می شود و امکان غیرفعال سازی آن در ویندوز فراهم نشده که موجب مصرف زیاد پهنای باند اینترنت می شود ، برای همین در این مطلب از سایت کافی نت IR نرم افزار کم حجم و کاربردی را به شما معرفی می کنیم که براحتی آپدیت خودکار ویندوز 10 را غیر فعال نمایید.



چگونه تارت ژله بستنی درست کنیم؟

چگونه تارت ژله بستنی درست کنیم؟

تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها باز است و  ماده روکش یا پرکننده تارت‌ها ممکن است شیرین (مثل میوه‌جات) یا نمکی و غیرشیرین (مثل مرغ و میگو) باشد. تارت‌های امروزی معمولاً” بر پایه میوه و مایع کاستارد هستند.تارت ژله بستنی، یک پیشنهاد عالی برای روزهای گرم تابستان

 

مواد لازم برای تهیه تارت ژله بستنی

بستنی وانیلی : دو لیوان
آلبالو : چند عدد
مارمالاد : یک کاسه ماست‌خوری
کره : 75 گرم
وانیل : نصف قاشق چای‌خوری
زرده تخم مرغ : سه عدد
پودر شکر : 65 گرم
آرد گندم : 180 گرم
پودر ژله : دو طعم 

چگونه تارت ژله بستنی درست کنیم؟

روش تهیه تارت ژله بستنی

آرد و وانیل را در ظرفی ریخته، مخلوط می‌کنیم و وسط آن را گود می‌کنیم.زرده های تخم مرغ، کره نرم شده و پودر شکر را وسط آرد ریخته و مواد را با همزن برقی از قسمت وسط هم می‌زنیم تا کم کم خمیر صاف و یکدستی به دست آید (اگر خمیر خشک بود یک قاشق شیر به آن اضافه می‌کنیم).

در آخر خمیر را کمی با دست ورز داده، در کیسه نایلونی می‌گذاریم و برای حداقل نیم ساعت در یخچال می‌گذاریم تا خمیر کمی سفت شده و آماده باز کردن شود.خمیر را از یخچال درآورده، کمی آرد روی تخته پاشیده و آن را با وردنه به قطر 2 الی 3 میلی‌متر باز می‌کنیم و داخل قالب پای را با خمیر می‌پوشانیم.

برای اینکه وسط خمیر پف نکند، فویل آلومینیومی یا کاغذ روغنی روی خمیر گذاشته و مقداری نخود یا لوبیای خام روی آن می‌ریزیم. (به جای این کار می توان با چنگال وسط خمیر را در چند جا سوراخ کرد).از نیم ساعت قبل فر را با حرارت متوسط (160 الی 180 درجه سانتیگراد) روشن کرده،

چگونه تارت ژله بستنی درست کنیم؟

قالب را در طبقه وسط فر، برای مدت 15 الی 20 دقیقه قرار می‌دهیم تا خمیر پخته، لبه‌های آن کمی طلایی شود. بعد از کمی سرد شدن، تارت به راحتی از قالب جدا می‌شود. آن را در یخچال می‌گذاریم تا کاملاً سرد شود.نصف لیوان آب جوش (صد گرم) را در ظرفی ریخته، 50 گرم (نصف بسته)

پودر ژله پرتقالی را کم کم به آن اضافه کرده، هم می‌زنیم. بعد یک لیوان بستنی وانیلی (120 گرم) را اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه یکدست و غلیظ شود.ژله بستنی را روی خمیر پخته و سرد شده ریخته، روی آن را صاف می‌کنیم و آن را حدود یک ساعت در یخچال می‌گذاریم تا سفت شود.نصف لیوان آب جوش (صد گرم)

را در ظرفی ریخته، 50 گرم (نصف بسته) پودر ژله آلبالویی را کم کم به آن اضافه کرده، هم می‌زنیم. بعد یک لیوان بستنی وانیلی (120 گرم) را اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه یکدست و غلیظ شود.ژله بستنی آلبالویی را روی ژله بستنی پرتقالی سرد شده، ریخته، آن را یک ساعت دیگر در یخچال گذاشته تا سفت شود. سپس مارمالاد آلبالو را روی آن ریخته و با چند عدد آلبالوی درسته روی آن را تزئین می‌کنیم.تارت آماده پذیرایی می‌باشد. نوش جان

0 ستاره
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود