لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : گجت نمایش قیمت لحظه ای طلا و ارز

گجت نمایش قیمت طلا و ارز در ویندوز

دانلود گجت کاربردی نمایش آنلاین و لحظه ای قیمت طلا و ارز در ویندوز Online Gold Rate Gadget Farsi v1.5در این مطلب با یک گجت اختصاصی جهت نمایش قیمت های هر گرم طلا 18 و 24 عیار ، سکه تمام بهار آزادی ، سکه امامی ، نیم سکه ، ریع سکه و دلار (تغییرات : اضافه شدن قیمت یورو)در ویندوز در خدمت شما هستیم که توسط سایت کافی نت IR طراحی شده است. برنامه پس از اجرا در قسمت Try ویندوز (کنار ساعت) قرار می گیرد و می توانید با قرار دادن آن در استارت آپ ویندوز هر لحظه ای که تمایل داشتید از آخرین قیمت طلا و ارز با خبر شوید.

ZPlayer



طرز تهیه رولت بادامی با خامه و تمشک

دستور تهیه یک شیرینی خوش آب و رنگ و خوشمزه

شیرینی های رولت یکی از انواع شیرینی تر هایی است که طرفداران زیادی دارد. اغلب رولت را به صورت ساده با خامه سفید دیده ایم، اما در این مطلب رولت با طعم تمشک را به شما آموزش داده ایم.

 

مواد لازم:

       تخم‌مرغ 5 عدد
       شکر 5 قاشق سوپخوری
       روغن مایع 4 قاشق سوپخوری
       آب جوش 5 قاشق سوپخوری
       وانیل 8/1 قاشق چایخوری
       خامه قنادی 250 گرم
       بادام پودر شده 3 قاشق سوپخوری
       اسانس تمشک 1 قطره
       آرد سفید 90 گرم
       پودر بادام 20 گرم
       رنگ قرمز 1 قطره به دلخواه
       تمشک 8/1 پیمانه

 

روش تهیه:

1. سفیده و زرده را جدا کنید و سفیده را با 2 قاشق سوپخوری شکر با همزن بزنید تا پرک و سبک شود؛ سپس زرده را نیز به همراه باقیمانده شکر و آب جوش با همزن بزنید تا سبک شود.

2. رنگ قرمز را به زرده اضافه کنید و مخلوط سفید و زرده را با هم ترکیب کنید. وانیل و اسانس تمشک را نیز اضافه و به آرامی با لیسک مخلوط کنید.

3. مخلوط آرد سفید و پودربادام را با هم ترکیب و به مخلوط زرده و سفیده اضافه کنید در آخر روغن مایع را نیز افزوده و مخلوط کنید کف سینی رولت 40×30 را کاغذ روغنی انداخته و چرب کنید. مایه را درون سینی ریخته و به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 220 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

4. سپس روی یک کاغذ روغنی دیگر برگردانید، رول کنید و بین حوله مرطوب قرار دهید. بعد از خنک شدن، کاغذ روغنی را جدا کنید و بین آن مخلوط خامه قنادی، بادام پودر شده و تمشک مخلوط شده بمالید، مجددا رول کنید و به مدت 12 ساعت در یخچال گذاشته، سپس برش بزنید.

5. طرز تهیه کرم میانی، خامه قنادی را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و سپس بادام پودر شده و تمشک را نیز اضافه کنید و بین رولت بمالید.

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود