لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : غیرفعال سازی آپدیت های ویندوز 10

عنوان برنامه : غیرفعال سازی آپدیت های خودکار ویندوز 10
قیمت : 10,000 ریال
نوع فایل : ستاپ(نصب کننده)

توضیحات مختصر : یکی از مشکلات کاربران خصوصا کاربران ایرانی قابلیت جدیدی است که در ویندوز 10 قرار داده شده و آن هم قابلیت  بروزرسانی خودکار آپدیت های ویندوز 10 می باشد. آپدیت ها در پس زمینه ویندوز بدون اطلاع کاربر دانلود می شود و امکان غیرفعال سازی آن در ویندوز فراهم نشده که موجب مصرف زیاد پهنای باند اینترنت می شود ، برای همین در این مطلب از سایت کافی نت IR نرم افزار کم حجم و کاربردی را به شما معرفی می کنیم که براحتی آپدیت خودکار ویندوز 10 را غیر فعال نمایید.



مسقطی دو رنگ و روش تهیه آن

قابل استفاده برای 6 نفر -زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

می‌توانید این مسقطی را تک رنگ یعنی سفید یا زعفرانی تهیه کرده یا آن را دورنگ درست کنید، برای این کار ابتدا مسقطی سفید بدون زعفران را داخل ظرف می‌ریزیم و می‌گذاریم داخل یخچال یکی دو ساعت بماند تا خود را ببندد، بعد بقیه مسقطی را با زعفران مخلوط می‌کنیم و روی مسقطی سفید می‌ریزیم. این مقدار دسر برای 4 تا6 نفر کافی است و در مدت 50 دقیقه درست می‌شود.

 

مواد مورد نیاز:

*کره                      50 گرم

*آب                        7 پیمانه

*شکر                    ½ 1 پیمانه

*نشاسته سفید     1 پیمانه

*گلاب                    ½ پیمانه

*خلال بادام           ½ پیمانه

*هل                     ½ قاشق غذاخوری

*زعفران                ½ قاشق چای‌خوری

*خلال پسته و بادام برای تزیین

 

آموزش تهیه:

ابتدا نشاسته را با آب سرد مخلوط می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم تا کم‌کم غلیظ شود.

اگر نشاسته را با آب گرم مخلوط کنیم گلوله می‌شود، پس باید با آب سرد مخلوط ‌کنیم.

 وقتی که این مخلوط کمی غلیظ شد، شکر اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا وقتی که جوش بیاید.

وقتی که مواد جوش آمد، می‌گذاریم روی شعله کم باشد تا قوام بیاید، سپس گلاب، خلال بادام و هل را اضافه می‌کنیم.

(از هل ساییده شده استفاده نمی‌کنیم، بلکه از دانه‌های هل استفاده می‌کنیم تا رنگ مسقطی را سیاه نکند).

تفاوت این مسقطی با مسقطی‌های دیگر در این است که شل‌تر است و می‌شود گفت شبیه شله زرد است. مواد را خوب هم می‌زنیم.

 وقتی از کناره‌های ظرف شروع به حباب زدن کرد، به جوش آمد و کمی غلیظ‌تر شد، کره را اضافه می‌کنیم.

به جای کره نمی‌توان از روغن مایع استفاده کرد، چون روغن مایع طعم کره را به مسقطی نمی‌دهد.

وقتی زعفران ساییده شده را اضافه کردیم، قابلمه را از روی حرارت بر می‌داریم تا کم‌کم رنگ زعفرانی بگیرد.

این دسر را می‌توان به دو صورت سرد و گرم مصرف کرد. می‌توانیم بعد از آماده شدن مسقطی، آن را در یک ظرف بزرگ بریزید و در ‌‌نهایت آن را در کاسه‌های یک نفره بکشید.

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود