Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1398 Calendar Wallpaper

آموزش تهیه دسر تیرامیسو

مواد لازم:
6 عدد تخم مرغ بزرگ
200 گرم شکر
250 گرم پنیر خامه ای (ماسکارپونه)
250 میلی گرم خامه چرب
250 میلی گرم قهوه اسپرسو
 30 تا 40 عدد بیسکوییت (یا بیسکوییت های بندانگشتی)
پودر کاکائو برای تزئین

 

دستور تهیه
1. زرده های تخم مرغ را جدا کرده و همراه با شکر در یک کاسه بزرگ هم زده و مخلوط کنید تا مخلوط خمیرمانندی بدست آید.
2. پنیرخامه ای را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا خوب ترکیب شود.
3. در یک کاسه جداگانه خامه را محکم بزنید تا خیلی نرم شود و بعد انرا به مواد قبلی اضافه کنید.

4. در یک کاسه تمیز دیگر سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا کاملا مخلوط شده و به آرامی به مواد قبلی اضافه کنید.
5. یک سوم از مخلوط به دست آمده را داخل یک ظرف بزرگ با ابعاد تقریبی 23 در 32 سانتی متر بریزید
6. نصف بیسکوییت ها را درون قهوه اسپرسو غوطه ور کرده و سریع بردارید، سپس آنها را بر بالای مخلوط قبلی در ظرف قرار دهید. دوباره یک لایه بیسکوییت قرار دهید.

7. مرحله قبلی را دوباره تکرار کنید. بدین صورت که یک سوم مخلوط و بعد بیسکوئیت ها را اضافه کرده و بعد یک سوم آخر را اضافه کرده و دیگر روی لایه آخر بیسکوییت قرار ندهید.

24 ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده شود.
8. قبل از سرو کردن با پودر کاکائو تزئین کنید.


لطفا رای دهید !
(1 رای 4 از 5)

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود