لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download
1398 Calendar Wallpaper

طرز تهیه اردور ژلاتینی با بیسکویت ترد

اردور یا همان پیش غذا یک بشقاب کوچک حاوی غذا و یا یک نوشیدنی است که قبل از وعده غذایی و یا غذای اصلی سرو می شود و محتویات و نوع آن دارای هم خوانی با غذای اصلی است. در این مطلب طرز تهیه اردور خوشمزه کرم پنیر را به شما آموزش می دهیم.

 

مواد لازم برای اردور ژلاتینی با بیسکویت ترد :


طرز تهیه اردور ژلاتینی با بیسکویت ترد

طرز تهیه اردور کرم پنیر :
ابتدا پیاز و فلفل‌دلمه‌ای‌ها را به شکل نگینی خرد کرده با روغن زیتون تفت می‌دهیم تا کاملا نرم و سبک شوند. سپس ادویه و نمک را به آنها اضافه کرده، باز کمی تفت می‌دهیم؛ البته پیازها نباید طلایی شوند.یک پیمانه آب به مواد اضافه کرده و می‌گذاریم حدود 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزند.

مخلوط حاصل را پس از اینکه حرارت خود را از دست داد داخل پارچ میکسر می ریزیم و مخلوط می کنیم تا یکدست شود. داخل کاسه ای گود پنیر را با پشت لیسک نرم کرده مایه پیاز و فلفل را به آن اضافه می‌کنیم و با لیسک مخلوط می‌کنیم تا مواد یکدست شود.

ژلاتین را روی آب سرد پاشیده هم می زنیم و روی بخار آب جوش یا داخل مایکروویو قرار می دهیم تا ذوب شود.پس از این مدت ژلاتین را با مایه مخلوط کرده داخل قالب سیلیکونی مورد نظر می ریزیم و به مدت 6 ساعت در یخچال قرار می دهیم.

بهتر است قالب را با اسپری روغن چرب کنیم. پس از این مدت کرم را از داخل قالب ها خارج کرده روی بیسکویت های ترد بر می گردانیم و داخل حفره های پشت قالب را توسط قیف با سس کچاپ پر می کنیم.لازم به ذکر است من برای این دستور از قالب سیلیکونی که در تصویر مشاهده می‌کنید استفاده کرده‌ام که سایز مستطیل آن درست با ابعاد بیسکویت ترد همخوانی دارد.


لطفا رای دهید !
(1 رای 4 از 5)

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود