لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : محاسبه اقساط و بهره وام های بانکی

دانلود نرم افزار اقساط و سود وام های بانکی

دانلود نرم افزار محاسبه اقساط و بهره وام های بانکی در ادامه نرم افزار های فارسی و کاربردی ، برنامه ای محاسبه گر اقساط و بهره وام های بانکی رو برای شما طراحی کردیم. این برنامه با توجه به میزان مبلغ وام درخواستی و درصد سود و همچنین مدت زمان بازپرداخت با فرمول جدید بانک ها ، اقساط ماهیانه به همراه بهره کل وام را برای شما محاسبه و نمایش میدهد. این برنامه همچنین جهت مقایسه اقساط ، محاسبه با فرمول گذشته را نیز دارد. پیشنهاد می کنم این برنامه را به آرشیو نرم افزارهای ویندوز خود اضافه کنید. چرا که ممکن در آینده شما و یا اقوام نزدیکتان بخواهند وام بگیرند.



طرز تهیه بستنی وانیلی - زعفرانی

در یک عصر گرم تابستانی هیچ چیز مانند یک بستنی خوش طعم و شیرین حال ما را خوش نمی کند. اما تهیه بستنی در خانه نیاز به صبر و حوصله دارد تا نتیجه مطلوب حاصل شود. در این مطلب مواد لازم و طرز تهیه بستنی وانیلی - زعفرانی  را برایتان آماده کرده ایم تا اگر دوست داشتید طعم بستنی خانگی که خودتان تهیه کرده اید را بچشید در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

 

مواد اولیه :

طرز تهیه :
شیر و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ، زرده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا یکدست شود سپس کم کم شیر داغ را به آن اضافه و مخلوط کنید. دقت داشته باشید که اگر تمام شیر داغ را ناگهان اضافه کنید تخم مرغ ها سفت میشوند .مخلوط شیر و تخم مرغ را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شود (دقت کنید که حرارت ملایم باشد و مرتب با قاشق هم بزنید تا مخلوط تخم مرغی بسته نشود ، اگر احساس کردید مایه به نقطه جوش رسیده است از روی حرارت بردارید و مجدد قرار دهید) پس از اینکه مخلوط به غلظتی مانند فرنی رسید از روی حرارت بردارید.

آموزش طرز تهیه بستنی سنتی ایرانی خوشمزه زعفرانی

 

خامه را داخل کاسه ای بریزید و کاسه را داخل ظرفی که از یخ پر کرده اید قرار دهید.ظرف یخ برای جلوگیری از گرم شدن خامه است مخلوط تخم مرغی را داخل صافی و روی خامه بریزید و کم کم مخلوط کنید تا یکدست شود.استفاده از صافی برای یکدست شدن مایه بستنی است.مواد را آنقدر هم بزنید تا مایه بستنی کاملا خنک شود سپس اسانس وانیل و زعفران دم کرده را اضافه کنید.

مایه بستنی را داخل ظرف دربسته ای بریزید و به مدت 12 ساعت داخل یخچال قرار دهید ، پس از این مدت بستنی را داخل فریزر بگذارید و پس از 1-2 ساعت بستنی را با چنگال خوب مخلوط کنید برای جلوگیری از یخ زدن بستنی پس از اولین بار هم زدن باید هر 30 دقیقه یک بار بستنی را از فریزر خارج کنید و با چنگال مخلوط کنید.

آموزش طرز تهیه بستنی سنتی ایرانی خوشمزه زعفرانی

 

پس از 3 – 4 ساعت بستنی آماده مصرف است ، این بستنی را میتوانید ساده یا بهمراه بیسکوییت ، شکلات آب شده ، میوه و … تزیین و سرو کنید ، این دستور را میتوانید برای تهیه انواع بستنی مورد استفاده قرار دهید با این تفاوت که بجای وانیل و زعفران از اسانس ها و پوره های میوه استفاده کنید.

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود