لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Firefox Quantum


فایل استـور : نرم افزار گرافیکی محاسبه وزن ایده آل

نرم افزار محاسبه وزن ایده آل عنوان برنامه : محاسبه گرافیکی شاخصه توده بدن BMI
قیمت : 1,000 تومان
نوع فایل : فایل اجرایی

در این مطلب یک برنامه فارسی و گرافیکی رو برای شما عزیزان آمده کردیم با نام BMI Calculator یک برنامه ساده و زیبا برای محاسبه وزن ایده آل بر اساس پارامترهای قد ، وزن و جنسیت . در واقع شما با استفاده از این برنامه می توانید میزان دقیق اضافه وزن و یا کمبود وزن خود مطلع شوید.



طرز تهیه پانا کافی کارامل

طرز تهیه پانا کافی کارامل

دسر پاناکوتا از بیش از ۵۰ درصد شیر تازه و خامه تازه گاو تهیه می شود. این دسر زمانی کشف شد که چوپان‌های کوه‌پایه‌‌های پپه مننته ایتالیا شیر گاوهایشان را دوشیده و می‌گذاشتند خامه آن سفت شود. با گذشت زمان این میان وعده به یک دسر کامل، خوش طعم و ملایم تبدیل شد. دسر پاناکوتا از خامه، شیر و کاراگینان که یک عصاره ژلاتینی طبیعی گیاهی است، درست می شود. در این مقاله می خواهیم طرز تهیه پاناکافی کارامل و گزیده‌ای از خواص قهوه را بیان کنیم.

 

پاناکافی کارامل یک نوشیدنی بسیار خوشمزه است که با پاناکوتا، قهوه، شکلات سفید، سس کارامل و شیر درست می‌شود. این نوشیدنی به دلیل داشتن قهوه دارای خواص بسیاری است. قهوه حاوی منیزیم و پتاسیم است که این مواد معدنی در تنظیم سطح قند خون، کاهش مصرف شیرینی، استفاده صحیح بدن از انسولین و سوزاندن چربی در بدن تاثیر مثبت و بسزایی دارد.

قهوه خطر ابتلا به سرطان، سکته مغزی و سرطان پروستات را به میزان ۲۰ درصد کاهش داده، همچنین افزایش میزان کافئین در خون بیماری های اعصاب از جمله آلزایمر و افسردگی را کاهش می دهد اما در نظر داشته باشید که بدن در حالت عادی ۲۰۰ میلی‌گرم کافئین را می تواند دریافت کند؛ بنابراین مصرف بیش از حد قهوه می تواند مشکل ساز باشد.

 

مواد لازم برای پاناکافی کارامل :

 

روش تهیه پاناکافی کارامل :
در ظرفی، شیر و پاناکوتا را بریزید و با یکدیگر مخلوط کرده سپس فندق و شکلات سفید را به آن بیافزایید و مخلوط کنید.

در ظرفی جداگانه، قهوه و سس کارامل را با یکدیگر مخلوط کنید.

مقداری از مخلوط پاناکوتا را کف لیوان مورد نظر بریزید سپس مخلوط قهوه را روی آن ریخته و مقداری میلک فوم روی آن اضافه کنید.

پاناکافی کارامل را با دارچین تزیین و به‌ صورت گرم سرو کنید. 

ستاره (1)
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود