طرز تهیه پای آلوی خوشمزه » کافی نت IR

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Pot Player Download


فایل استـور : دانلود پروژه افترافکت اسلایدشو خبری

پروژه آماده افتر افکت تیتراژ خبر

دانلود پروژه افترافکت اسلایدشو خبری News SlideShow این پروژه بسیار زیبا و در عین حال ساده و قابل ویرایش می تواند تصاویر شما را در قالب یک تیتراژ خبری نمایش دهد و از آن می توانید در کارهای حرفه ای و سفارشات خود استفاده کنید. این پروژه نیاز به پلاگین خاصی ندارد ، مدت پروژه 54 ثانیه ، حجم پروژه در حدود 50 مگابایت و کیفیت اسلایدشو خروجی شما Resolution HD 1920 × 1080 می باشد و با نسخه های After Effects CS6, CC and CC 2015 سازگار است. لازم به ذکر است این پروژه نیز در وب سایت شرکت سازنده به قیمت 18 دلار فروخته می شود.

طرز تهیه پای آلوی خوشمزه

طرز تهیه پای آلوی

فصل تابستان، فصل میوه های رنگارنگ است. در فصل تابستان که آلو فراوان است، می توانید این پای خوشمزه را درست کنید و لذت ببرید.

طرز تهیه پای آلوی,پای آلو,طرز تهیه تارت آلو سیاه,طرز تهیه پای آلو,پای تمشک و آلو,فهرست انواع پای و تارت

 

مواد لازم برای تهیه پای آلو :

طرز تهیه پای آلوی,پای آلو,طرز تهیه تارت آلو سیاه,طرز تهیه پای آلو,پای تمشک و آلو,فهرست انواع پای و تارت 

طرز تهیه پای آلوی :
بادام پرک را در ماهیتابه در حدی که طلایی رنگ شود، برشته کنید.آلوها را از وسط نصف و هسته های آن را جدا کنید. آلوهای بزرگ تر را ۴ قسمت کنید.

آرد را به همراه پودر قند و نوک انگشت نمک الک کنید و در غذاساز بریزید. ۱۳۰ گرم کره را مکعبی خرد کنید و با ترکیب آرد در غذاساز بزنید تا گلوله گلوله شود. 2 زرده تخم مرغ را به همراه ۶۰ میلی لیتر آب یخ به مواد اضافه کنید و به آرامی بزنید تا خمیر شکل بگیرد.

خمیر را روی سطح کار بگذارید و برای ۳۰ ثانیه ورز بدهید تا نرم شود. اگر لازم شد آرد بیشتری به آن اضافه کنید. خمیر را دو قسمت کنید (یکی کمی بزرگ تر باشد)، آن ها را گرد کنید، در سلفون بپیچید و برای ۳۰ دقیقه در فریزر بگذارید.

خمیر بزرگ تر را از فریزر خارج کنید و آن را با وردنه باز کنید. خمیر را در قالب تارت پهن کنید. بگذارید تا حدود دو و نیم سانتی متر از خمیر، از لبه های قالب آویزان باشد و خمیر اضافی را جدا کنید.تکه دیگر خمیر را از فریزر خارج کنید، آن را با وردنه باز کنید و به شکل نوارهای دو و نیم سانتی متری برش بزنید.

برای مواد میانی پای، بادام پرک برشته، برش های آلو و ۵۰ گرم کره که مکعبی خرد کردید را به همراه شکر، پودر دارچین، پودر زنجبیل و آرد ذرت در کاسه ای ریخته و با هم ترکیب کنید. با توجه به میزان ترش و شیرین بودن آلو می توانید شکر بیشتری به ترکیب اضافه کنید.

ترکیب آلو را در قالب بریزید. زرده تخم مرغ سوم را با کمی شیر بزنید و با کمک قلمو به لبه های خمیر بمالید. حالا نوارهای خمیر را روی پای پچینید و مانند حصیر به هم ببافید. خمیر‌های اضافی قسمت حصیری را جدا کنید و لبه‌های خمیر زیری را روی آن برگردانید، به هم فشار بدهید و بعد با انگشت اشاره و شست پیچ بدهید.
طرز تهیه پای آلوی,پای آلو,طرز تهیه تارت آلو سیاه,طرز تهیه پای آلو,پای تمشک و آلو,فهرست انواع پای و تارت
با قلمو از ترکیب تخم مرغ و شیر روی سطح پای بمالید و بعد کمی شکر روی آن بپاشید. پای را برای ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و یک سینی فر در آن بگذارید تا گرم شود.پای را در فر بگذارید و برای حدود ۲۰ دقیقه بپزید. حرارت فر را کم کنید و پای را برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر بپزید. اگر روی پای خیلی طلایی شده بود، روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید.
طرز تهیه پای آلوی,پای آلو,طرز تهیه تارت آلو سیاه,طرز تهیه پای آلو,پای تمشک و آلو,فهرست انواع پای و تارت
پای را از فر خارج کنید، کمی دیگر شکر روی آن بپاشید و حداقل برای ۳ ساعت قبل از سرو کنار بگذارید.

1 ستاره
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود