طرز تهیه کیک میوه ای » کافی نت IR

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Pot Player Download


فایل استـور : اسلایدشو سه بعدی 3D SlideShow

پروژه آماده افتر افکت اسلایدشو سه بعدی

اسلاید شو حرفه ای سه بعدی 3D SlideShow افترافکت یک اسلایدشو فوق العاده زیبا و حرفه ای در مدت 2 دقیقه تصاویر شما بصورت کاملا سه بعدی نمایش می دهد. ویژگی های این پروژه را در ادامه مطلب مطالعه کنید...

طرز تهیه کیک میوه ای

طرز تهیه کیک میوه ای

طرز تهیه کیک میوه های تابستانی

 

خوردن عصرانه کنار خانواده به خصوص در روز‌های بلند تابستان بسیار لذت بخش است. امیدواریم کیک میوه های تابستانی یکی از بهترین عصرانه هایی باشد که در این فصل میل می کنید. با ما همراه باشید!‌طرز تهیه کیک میوه,کیک میوه ای سریع,کیک میوه ای ساده,کیک میوه ای فرانسوی,کیک میوه ای با ژله,کیک میوه ای,کیک میوه ای بدون فر,طرز تهیه کیک میوه ای بدون فر,کیک با آب پرتقال,عکس کیک میوه ای,طرز تهیه کیک میوه,طرز تهیه کیک میوه ای بدون فر,طرز تهیه کیک میوه ای فرانسوی,کیک میوه ای سریع و راحت,کیک میوه ای با ژله,طرز تهیه کیک میوه ای کره ای,طرز تهیه کیک اسفنجی,طرز تهیه کیک میوه ای با ژله,کیک میوه ای شف طیبه

 

 

مواد لازم برای تهیه کیک میوه های تابستانی :

 

طرز تهیه کیک با میوه های تابستانی :
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید. داخل ظرفی زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی هم بزنید تا کاملا کرم رنگ شود.سفیده های تخم مرغ را در ظرفی دیگر ریخته و با همزن برقی با دور تند هم بزنید تا فرم بگیرد سپس آن را به مخلوط زرده‌ها اضافه کرده و با لیسک هم بزنید.

یک کاسه برداشته، آرد و بکینگ پودر را الک و مخلوط کرده و به مایه اضافه کرده و با لیسک کاملا مخلوط کنید.کف قالب ۲۲ سانتیمتری را کاغذ روغنی انداخته و چرب کنید، مایه کیک را داخل قالب ها ریخته و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزند.

بعد از این که کیک پخت، آن را از فر خارج کرده و بگذارید تا در دمای فر خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج و کاغذ را جدا کنید.کیک را از وسط به دو لایه مساوی برش دهید. خامه قنادی را در ظرفی ریخته و حدود ۱۰ دقیقه با همزن برقی با دور تند هم بزنید تا فرم بگیرد. سپس آن را داخل قیف قنادی با سرماسوره ستاره سایز بزرگ بریزید.

لایه اول کیک را با قلمو مخصوص آشپزی، با مقداری شیر مرطوب کنید. سپس خامه قنادی را به شکل دلخواه روی لایه اول فرم دهید و لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید.

روی کیک را مجددا با مقداری شیر مرطوب کرده و روی کیک را با قیف قنادی خامه کشی کنید. کیک را با برش‌های میوه‌های تابستانی تزیین کرده و قبل از سرو به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. کیک را از یخچال بیرون آورده، برش بزنید و نوش جان کنید.

منبع : kalleh.com


طرز تهیه کیک میوه,کیک میوه ای سریع,کیک میوه ای ساده,کیک میوه ای فرانسوی,کیک میوه ای با ژله,کیک میوه ای,کیک میوه ای بدون فر,طرز تهیه کیک میوه ای بدون فر,کیک با آب پرتقال,عکس کیک میوه ای,طرز تهیه کیک میوه,طرز تهیه کیک میوه ای بدون فر,طرز تهیه کیک میوه ای فرانسوی,کیک میوه ای سریع و راحت,کیک میوه ای با ژله,طرز تهیه کیک میوه ای کره ای,طرز تهیه کیک اسفنجی,طرز تهیه کیک میوه ای با ژله,کیک میوه ای شف طیبه

1 ستاره
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود