لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1398 Calendar Wallpaper

طرز تهیه فطیر خراسان با ترفند خاص

طرز تهیه فطیر خراسان با ترفند خاص

اینبار در آشپزخانه کافی نت می توانید به تهیه یک نان محلی به اسم فطیر محلی خراسان اقدام نمایید.آشپزخانه سایت کافی نت را دنبال کنید.

 

مواد لازم برای فطیر محلی خراسان
آب: نصف پیمانه
آرد: 4 پیمانه
کره: 150 گرم
خمیر مایه خشک ریز: 1 قاشق غذا خوری
تخم مرغ: 1عدد
زرد چوبه: به مقدار لازم
کشمش و گردو : 1 پیمانه
شیره انگور: نصف پیمانه


طرز تهیه فطیر محلی خراسان
آرد را درون کاسه ریخته وسط آن را گود کرده سپس آب ،خمیر مایه، تخم مرغ و کره را اضافه می کنیمهمه مواد را مخلوط کرده و خمیر را خوب ورز می دهیم تا خمیر لطیفی بدست آید.بعد خمیر را به مدت نیم ساعت درهوای آشپزخانه قرارداده تا ور بیاید و حجمش دوبرابر شود


سپس خمیر را بصورت چونه هائی به اندازه نارنگی درآورده سپس دانه دانه باز کرد.بصورت لواش نازکی درمی آوریم بعد کره و زردچوبه را مخلوط کرده روی هر ورقه از خمیر مالیده و خمیر دیگری روی آن قرار می دهیم.تقریباً شش ورقه خمیر روی هم قرار می دهیم مجدداً خمیر را لوله کرده بصورت چونه های بزرگتری درآورده به اندازه دایره ای به قطر 20 سانت باز می کنیم.


گردو و شیره و کشمش را مخلوط کرده روی خمیر قرار داده سپس خمیر دیگری روی آن انداخته و در فر با 400 درجه سانتی گراد می پزیم.البته در سبک سنتی با تنور و درون دیگ مسی پخته می شده است.
 

نکات تکمیلی در مورد فطیر محلی خراسان
    فطیر محلی خراسان جزو نان و خمیر میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
    فطیر محلی خراسان را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
    همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


لطفا رای دهید !
(1 رای 4 از 5)

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود