آخرین اگهی های ارسالی چنی [دانلود اپلیکیشن چنی]

آموزش پخت کیک هل و گلاب

آموزش پخت کیک هل و گلاب

آموزش پخت کیک هل و گلاب

آموزش پخت کیک هل و گلاب

کیک هل و گلاب یکی از خوشمزه‌ترین دسرهای ایرانی است که در این مقاله به طور کامل با آن آشنا خواهید شد. این کیک با طعمی مطبوع از هل و گلاب در تمامی مراسم‌ها و جشن‌ها سرو می‌شود و طرفداران بسیاری در سراسر جهان دارد.

آموزش پخت کیک هل و گلاب

مواد لازم کیک زعفران و هل :

آموزش پخت کیک هل و گلاب

طرز تهیه کیک زعفران و هل و گلاب :

این کیک هم خیلی راحت است هم خیلی خوشمزه و بافت محشری دارد.

آموزش پخت کیک هل و گلاب

ابتدا 3 عدد تخم مرغ ترجیحا بزرگ یا 4 عدد تخم مرغ ریز را با وانیل و پودر هل هم بزنید تا کف کند و بعد یک لیوان شکر دانه ریز را به تدریج اضافه کنید و 5 تا 6 دقیقه هم بزنید تا کاملا غلیظ و کشدار و سفید رنگ شود.

آموزش پخت کیک هل و گلاب

بعد نصف لیوان شیر ولرم یا نصف لیوان ماست را اضافه کنید سپس زعفران دمکرده را به مواد قبلی بریزید.

و بعد نصف لیوان روغن مایع را اضافه کنید سپس گلاب هم اضافه کنید.

آموزش پخت کیک هل و گلاب

در آخر آرد را با بکینگ پودر سه بار الک کرده و در سه مرحله به مواد اضافه کرده و داخل قالب را چرب و اردپاشی کرده و مواد را ریخته ‌داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار می دهیم.

آموزش پخت کیک هل و گلاب

از قالب مستطیل سایز 25 در 35 یا قالب گرد 25 سانتی می توانید برای این کیک استفاده کنید. امیدوارم درست کنید و‌ لذت ببرید.

آموزش پخت کیک هل و گلاب

آموزش پخت کیک هل و گلاب 

آموزش پخت کیک هل و گلاب


لطفا رای دهید !
   
+30

telegram share
  1. نقل قول [مریم]

    خوب بود ممنونم بهتر بگم عالی

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود