آموزش پخت کیک هل و گلاب
آموزش پخت کیک هل و گلاب
کیک هل و گلاب یکی از خوشمزهترین دسرهای ایرانی است که در این مقاله به طور کامل با آن آشنا خواهید شد. این کیک با طعمی مطبوع از هل و گلاب در تمامی مراسمها و جشنها سرو میشود و طرفداران بسیاری در سراسر جهان دارد.
آموزش پخت کیک هل و گلاب
مواد لازم کیک زعفران و هل :
آموزش پخت کیک هل و گلاب
طرز تهیه کیک زعفران و هل و گلاب :
این کیک هم خیلی راحت است هم خیلی خوشمزه و بافت محشری دارد.
آموزش پخت کیک هل و گلاب
ابتدا 3 عدد تخم مرغ ترجیحا بزرگ یا 4 عدد تخم مرغ ریز را با وانیل و پودر هل هم بزنید تا کف کند و بعد یک لیوان شکر دانه ریز را به تدریج اضافه کنید و 5 تا 6 دقیقه هم بزنید تا کاملا غلیظ و کشدار و سفید رنگ شود.
آموزش پخت کیک هل و گلاب
بعد نصف لیوان شیر ولرم یا نصف لیوان ماست را اضافه کنید سپس زعفران دمکرده را به مواد قبلی بریزید.
و بعد نصف لیوان روغن مایع را اضافه کنید سپس گلاب هم اضافه کنید.
آموزش پخت کیک هل و گلاب
در آخر آرد را با بکینگ پودر سه بار الک کرده و در سه مرحله به مواد اضافه کرده و داخل قالب را چرب و اردپاشی کرده و مواد را ریخته داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار می دهیم.
آموزش پخت کیک هل و گلاب
از قالب مستطیل سایز 25 در 35 یا قالب گرد 25 سانتی می توانید برای این کیک استفاده کنید. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
آموزش پخت کیک هل و گلاب
آموزش پخت کیک هل و گلاب
آموزش پخت کیک هل و گلاب