Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper
نرم افزار تقویم 1400 با گرافیک بسیار زیبا

بیوگرافی کیم جونگ هیون

بیوگرافی کیم جونگ هیون

نام اصلی : کیم جونگ هیون / Kim Jung-hyun / 김정현
تاریخ تولد : 5 آوریل 1990
محل تولد : بوسان .کره جنوبی South Korea
تحصیلات : Korea National University of Arts – Department of Acting
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2015 تاکنون
کمپانی اسپانسر : O& Entertainment

بیوگرافی کیم جونگ هیون

زندگینامه

کیم جونگ-هیون متولد ۵ آوریل ۱۹۹۰ بازیگر اهل کشور کره جنوبی است. از فیلم و برنامه های تلویزیونی این میتوان به سریال های (خنده در وایکنیگی) و (سقوط بر روی تو) و (آقای ملکه) اشاره کرد .در سال ۲۰۲۰ شایعاتی مبنی بر رابطه با سو یه‌ جی در سال ۲۰۱۸ به گوش رسید و حواشی را برای هر ۲ نفر به دنبال داشت.

بیوگرافی کیم جونگ هیون

Filmography
2014     The Beginning Of Murder
2016     Going My Home
2016     Overman
2017     One Day 
2018     Stay With Me
2019     Rosebud 
2021     Black out : Mafia game

بیوگرافی کیم جونگ هیون

Television series
2016     Don't Dare to Dream
2017     The Rebel
2017     Frozen Love
2017     School 2017
2017     Drama Special
2018     Welcome to Waikiki
2018     Time
2019     Crash Landing on You
2020     Dinner Mate
2020     Mr. Queen


لطفا رای دهید !
(18 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود