طرز تهیه کوکوی سیب زمینی مکزیکی

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی مکزیکی

“کوکوی سیب زمینی” از غذاهای معروف و محبوب است و در این مطلب طرز تهیه آن به سبک مکزیکی را آموزش خواهیم داد.


مواد لازم برای کوکوی سیب زمینی مکزیکی
 سیب زمینی:600 گرم
 نمک:یک قاشق چای خوری
 فلفل سبز تند:یک عدد، ساطوری (اختیاری)
 تخم مرغ:یک عدد
 گشنیز:2-3 قاشق غذاخوری ساطوری
 آرد:به میزان لازم
 روغن:4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی مکزیکی
سیب زمینی ها را پوست کنده سپس در یک قابلمه متوسط ریخته و با آب سرد روی آن را بپوشانید. 30 دقیقه روی شعله متوسط سیب زمینی را بپزید تا نرم شود، سپس آبکش کرده و با گوشتکوب آن را له کنید.
پس از این که سیب زمینی سرد شد، آن را در یک کاسه بریزید. تخم مرغ، پنیر، فلفل ساطوری و گشنیز را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. نمک و فلفل کوکو را اندازه کنید.
دستان خود را به آرد آغشته کرده و مایه کوکو را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدام را به شکل توپ درآورده و سپس آن را کمی فشار دهید تا به ضخامت 2 سانتی متر تخت شود.
روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط داغ کنید در هر نوبت 3 یا 4 کوکو را پس از داغ شدن روغن به تابه اضافه کرده و 2طرف آن را 4 دقیقه سرخ کنید، سپس با نان و سالسا سرو کنید.
1. تخم مرغ را قبل از اضافه کردن بزنید تا یکدست شود این کار بوی زخم تخم مرغ را از بین می برد.
2. گشنیز را می توانید با جعفری جایگزین کنید.

نکات تکمیلی در مورد کوکوى سیب ‌زمینى
    کوکوى سیب ‌زمینى جزو انواع کوکو میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
    کوکوى سیب ‌زمینى را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
    همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد . کوکوى سیب ‌زمینى


لطفا رای دهید !
   
0

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود