لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : نرم افزار گرافیکی محاسبه وزن ایده آل

نرم افزار محاسبه وزن ایده آل عنوان برنامه : محاسبه گرافیکی شاخصه توده بدن BMI
قیمت : 1,000 تومان
نوع فایل : فایل اجرایی

در این مطلب یک برنامه فارسی و گرافیکی رو برای شما عزیزان آمده کردیم با نام BMI Calculator یک برنامه ساده و زیبا برای محاسبه وزن ایده آل بر اساس پارامترهای قد ، وزن و جنسیت . در واقع شما با استفاده از این برنامه می توانید میزان دقیق اضافه وزن و یا کمبود وزن خود مطلع شوید.



بیوگرافی جنیفر گودوین

نام اصلی : جنیفر میشل گودوین Jennifer Michelle Goodwin
زمینه فعالیت : سینما و تلویزیون
تاریخ تولد : ۲۲ مهٔ ۱۹۷۸ ‏
محل تولد : ممفیس، تنسی
ملیت : آمریکایی
پیشه : بازیگر
سال‌های فعالیت : ۲۰۰۰-تاکنون
همسر : جاش دالاس (۲۰۱۴-تاکنون)
فرزند : 2

 

زندگینامه

جنیفر میشل گودوین زاده ۲۲ مه ۱۹۷۸، ممفیس، تنسی بازیگر تلویزیون و سینمای آمریکا است.جنیفر گودوین در ممفیس، تنسی ، از مادر و پدری ولزی متولد شده است.او دارای مدارک متعددی در زمینه بازیگری و هنر از مراکز اکادمیک مانند دانشگاه بوستون و کالج هانوفر و فارغ‌التحصیل رشته تئاتر از دانشکده هنرهای زیبا ، دانشگاه بوستون است.وی خاطر بازی در چند مجموعه تلویزیونی آمریکایی از جمله مجموعه تلویزیونی قانون و نظم، عشق بزرگ و روزی روزگاری به شهرت فراوانی رسید.
از فیلم‌ها که وی در آن نقش داشته است می‌توان به رامونا و بیزوس ، با تو حال نمی‌کند و پروژه پنج اشاره کرد.او همچنین در انیمیشن زوتوپیا گویندگی کرده است.

 

Filmography
2000     Zelda: An Extrospective Journey
2003     Mona Lisa Smile    
2004     Win a Date with Tad Hamilton!    
2005     Walk the Line    
2006     Love Comes to the Executioner     
2007     In the Land of Women      
Day Zero     2007    
2008     Birds of America       
2009     He's Just Not That Into You     
A Single Man     2009    
2010     Ramona and Beezus        
2011     Take Me Home Tonight     
Something Borrowed     2011    
2014     Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast     
2016     Zootopia 

 
Television
2001     Law & Order
2001     Ed  
2005     Robot Chicken 
2006     Big Love
2007     Big Love: In the Beginning 
2009     Crappy Holidays Presents
2011     SpongeBob SquarePants
Margene's Blog     2011
Five     2011
2011    Once Upon a Time
2012     Electric City  
2013     Killing Kennedy
2014     Sofia the First
2015     Who Do You Think You Are

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود