طرز تهیه جرمن رول

طرز تهیه جرمن رول

طرز تهیه جرمن رول

طرز تهیه جرمن رول

در این مقاله از کافی نتIR، شما را با طرز تهیه جرمن رول یک غذای افغانی آشنا می کنیم. این غذا نه تنها در افغانستان پرطرفدار است بلکه یکی از غذاهای فینگر فود پرطرفدار بین المللی است.

طرز تهیه جرمن رول

جرمن رول یا ژیرمن رول یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار افغانی است که با لایه های نازک خمیر، گوشت، پیاز، فلفل دلمه ای و ادویه جات تهیه می شود. این غذا معمولاً به عنوان میان وعده یا پیش غذا سرو می شود و به دلیل طعم لذیذ و بافت تردش، طرفداران زیادی دارد.

طرز تهیه جرمن رول

جرمن رول اغلب با گوشت مرغ تهیه می شود. که ما در ادامه هم با گوشت چرخ کرده و هم با گوشت مرغ را برای شما آموزش داده ایم.

طرز تهیه جرمن رول

طرز تهیه جرمن رول با گوشت چرخ کرده
مواد لازم برای خمیر جرمن رول :

طرز تهیه جرمن رول

مواد میانی :

طرز تهیه جرمن رول

طرز تهیه جرمن رول :

برای تهیه جرمن رول ابتدا خمیر آن را تهیه کنید، برای این کار ابتدا آرد را داخل ظرف مناسبی به همراه آب و نمک مخلوط کنید و آن ها را خمیر کنید، خمیر را خوب ورز بدهید تا جایی که به دست نچسبد و بسیار لطیف باشد و خیلی سفت نشود (نسبتا خمیرسفتی به دست بیاید) سپس اجازه بدهید استراحت کند، در این حین پیاز را ریز خرد کنید و با مقدار کمی روغن تفت بدهید تا سبک شوند.

طرز تهیه جرمن رول

سپس سیر به شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت بدهید. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدهید. زردچوبه، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت بدهید بعد از کمی تفت دادن آب را اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید، اجازه بدهید گوشت با حرارت ملایم بپزد و آب گوشت کشیده شود.

طرز تهیه جرمن رول

هویج، برگ گلم و فلفل دلمه ای را خلالی ریز خرد کنید و بشویید، داخل آبکش بریزید، اجازه بدهید آب آن کشیده شود. سپس هویج را به ماده ی گوشت اضافه کنید و کمی تفت بدهید. سپس فلفل دلمه ای را اضافه کنید.

طرز تهیه جرمن رول

اجازه بدهید کمی نرم شوند. در پایان کلم را اضافه کنید و سریع هم بزنید. کلم برگ ها نباید آب بیندازند و یا بخار پز شوند آن ها را با مواد سرخ کنید. در غیر این صورت طعم و بوی بدی می گیردو باید سبزیحات از حالت تردی و شکنندگی در بیان و لازم نیست خیلی نرم شوند.

طرز تهیه جرمن رول

سپس تخم گشنیز، فلفل تازه یا خشک و یا در صورت نیاز نمک دراین مرحله اضافه کنید و تفت بدهید. مواد نباید آب داشته باشند و یا آب بیندازند.

طرز تهیه جرمن رول

در این مرحله خمیر را هوا گیری کنید (یک ورز 30 ثانیه ای بدهید) سپس خمیر را به اندازه های تقریبا مساوی به اندازه ی یک نارنگی کوچک برش بزنید. سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیررا با کمک وردنه صاف کنید (خیلی نیازی نیست در مرحله اول خمیر کامل نازک شود زیرا نیاز به مرحله ی بعدی دارد.)

طرز تهیه جرمن رول

روی خمیرها را با روغن به وسیله ی برس کامل چرب کنید و مقدار کمی اردپاشی کنید. همه ی خمیرها را به همین روش آماده کنید و چرب کنید. سپس آن ها را روی همدیگر قرار بدهید (بهتراست که خمیرها را به دودسته تقسیم کنید زیرا حجم آن ها زیاد می شود و ممکن است به مشکل بر بخورید.)

طرز تهیه جرمن رول

هرچندتا خمیر را که روی هم قراردادید را با کمک ورونه نازک کنید سپس داخل قابلمه ای خمیرها را داغ گیری کنید (خیلی کم نیم پز شوند) به این صورت که خمیرها را داخل قابلمه ای نچسب قرار بدهید. بگذارید که خمیر حرارت ببیند و هرچندثانیه برگردانید تا حدی که خمیر نیم پخت شد کافی است.

طرز تهیه جرمن رول

خمیرها را از همدیگر جدا کنید ازموادداخل خمیر بگذارید اول دوطرف خمیر رو جمع کنید سپس آن را رول کنید و داخل روغن سرخ کنید. می توانید آن را داخل سینی فر بچینید و روی آن ها را رومال روغن و زرده تخم مرغ و زعفران بمالید و داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار بدهید و اجازه بدهید تا سرخ شوند.

طرز تهیه جرمن رول


لطفا رای دهید !
   
+18

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود