طرز تهیه انواع سس رژیمی

طرز تهیه انواع سس رژیمی

طرز تهیه انواع سس رژیمی

طرز تهیه انواع سس رژیمی

در این مقاله از بیتوته، با طرز تهیه انواع سس رژیمی آشنا می شوید. سس ها یکی از مهم ترین چاشنی های غذا هستند که به طعم و مزه آن ها کمک می کنند. اما بسیاری از سس های موجود در بازار حاوی مقادیر زیادی چربی، قند و کالری هستند. این امر می تواند برای افرادی که به دنبال حفظ سلامتی یا کاهش وزن هستند، مشکل ساز باشد.

طرز تهیه انواع سس رژیمی

تنوع بسیار زیاد سس های گیاهی، به علاوه سهولت در تهیه آنها به این معنی است که طعم و ارزش غذایی وعده های غذایی مورد علاقه شما را با حداقل تلاش افزایش می دهند. علاوه بر این، بسیاری از سس‌ها آنقدر متنوع هستند که می‌توان آن‌ها را در انواع ظروف گنجاند و به شما این امکان را می‌دهد که یک سس سالم جدید برای برداشتی تازه از یک دستور غذای کلاسیک اضافه کنید.

طرز تهیه سس فلفل قرمز بوداده

طرز تهیه سس فلفل قرمز بوداده 

1. طرز تهیه سس فلفل قرمز بوداده :

این سس ممکن است کمی بیشتر از 5 دقیقه طول بکشد، اما ارزش آن را دارد! به لطف فلفل قرمز تفت داده شده، جایگزینی خوشمزه برای سس گوجه فرنگی سنتی است، بنابراین آن را با ماکارونی سبوس دار مورد علاقه خود یا به عنوان بخشی از یک کاسرول ایتالیایی امتحان کنید. این سس فلفل قرمز برشته شده "پنیردار" نیز خوشمزه است که روی یک کاسه غلات ریخته می شود، می توانید آن را روی اسپاگتی بریزید، یا روی سبزیجات بخارپز!

طرز تهیه سس فلفل قرمز بوداده 

مخمر مغذی نه تنها طعم پنیری ملایمی به آن می دهد، بلکه کمی پروتئین و ویتامین B را نیز به آن می افزاید. از این سس غنی از ویتامین C در تمام فصل لذت ببرید تا از سرماخوردگی تابستان جلوگیری کنید.

طرز تهیه سس فلفل قرمز بوداده 
مواد لازم :

طرز تهیه سس فلفل قرمز بوداده 

طرز تهیه سس فلفل قرمز بوداده :

فر را با دمای 475 درجه فارنهایت گرم کنید. یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. فلفل خلال شده، گوجه فرنگی خرد شده، پیاز خلال شده و حبه های سیر کامل را روی آن قرار دهید. سپس اجازه بدهید 20 دقیقه بپزند.

طرز تهیه سس فلفل قرمز بوداده 

پس از اتمام، فلفل، گوجه فرنگی، پیاز و سیر را به غذاساز اضافه کنید. مخلوط کنید تا یکدست شود. تمام مواد باقیمانده را به آن اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. آن را مزه کنید و اگر چاشنی آن کم بود اضافه کنید تا مزه دار شود.

طرز تهیه سس فلفل قرمز بوداده 
نکته برای تهیه سس فلفل قرمز بوداده :

اگر ریحان در دسترس ندارید، جعفری می تواند جایگزین خوبی برای آن باشد.

از شیرهای گیاهی که در دسترس دارید استفاده کنید، فقط مطمئن شوید که شیرین و بدون طعم باشد.

طرز تهیه سس فلفل قرمز بوداده 

طرز تهیه سس تاهینی لیمو

طرز تهیه سس تاهینی لیمو

2. سس تاهینی لیمو :

در این سس فقط چند ماده ساده می تواند طعمی خوش به شما می دهد. تاهینی آجیلی همراه با لیمو و زیره، ترکیبی عالی را در این سس سالم به وجود می‌آورد که آنقدر خوب است که تقریباً قابل نوشیدن است! برای کمی بیشتر، یک لیمو ارگانیک را قبل از آبگیری پوست بگیرید تا نت‌های مرکباتی زنده‌تر و خوش طعم‌تری به این سس غنی و خامه‌ای اضافه کنید!

طرز تهیه سس تاهینی لیمو
مواد لازم :

طرز تهیه سس تاهینی لیمو

طرز تهیه سس تاهینی :

همه مواد را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید تا ارده (تاهین) کاملا حل شود. سپس آن را بچشید و بر اساس سلیقه ی خود لیمو یا سیر اضافی را اضافه کنید.

طرز تهیه سس تاهینی لیمو
نکته :

برای طعم و مزه ی بیشتر، می توانید گشنیز یا جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید.

کمی سریراچا یا فلفل قرمز اضافه کنید. هالاپینو خرد شده هم می تواند خوب باشد!

با اضافه کردن مقداری پاپریکا دودی آن را دودی کنید.

این سس را روی کاسه غلات استفاده کنید. کمی به آن آب اضافه کنید تا سس سالاد درست شود.

طرز تهیه سس تاهینی لیمو

 طرز تهیه سس ماست آووکادو

طرز تهیه سس ماست آووکادو

3. سس ماست آووکادو

سس ماست آووکادو در عرض چند دقیقه با هم ترکیب می شود. از آن به عنوان یک سس لذیذ در بسته بندی مورد علاقه خود، کاسه غلات، سالاد، فلفل قرمز یا هر دستوری که می تواند از طعم مخملی آووکادویی استفاده کند، استفاده کنید.

طرز تهیه سس ماست آووکادو

سس ماست آووکادو به مقدار مساوی خامه ای، تند، تازه و شور است. با چند ماده ساده که در عرض چند دقیقه جمع می شوند! از آن به عنوان یک سس خامه ای برای اضافه کردن به بسته بندی مورد علاقه خود، کاسه غلات، سالاد، فلفل قرمز یا هر دستوری که می تواند از طعم آووکادوی خامه ای استفاده کند، استفاده کنید.

طرز تهیه سس ماست آووکادو
مواد لازم :

طرز تهیه سس ماست آووکادو

طرز تهیه سس ماست آووکادو :

همه مواد را به مخلوط کن یا غذاساز اضافه کنید و هم بزنید تا کرم رنگ شود. برای طعم های مورد علاقه ی اضافی بچشید و آن ها را اضافه کنید، مانند (گیاه گشنیز برای گیاهان بیشتر، لیموترش برای تارت، سیر بیشتر!). در صورت تمایل فلفل سیاه تازه آسیاب شده اضافه کنید. در سالاد، تاکو، همبرگر گیاهی، سبزیجات و موارد دیگر استفاده کنید!

طرز تهیه سس ماست آووکادو
نکته : به جای گشنیز از جعفری، ریحان یا پیازچه استفاده کنید.

طرز تهیه سس ماست آووکادو

برای ماست می توانید از نوع خانگی استفاده کنید. دقت کنید ماست خانگی شما با ماست گیاهی باید ارزش های تغذیه ای و پروبیوتیک های مشابه داشته باشند. همچنین مطمئن شوید که ماست شما شیرین و بدون طعم باشد.

طرز تهیه سس ماست آووکادو

باقیمانده ی این سس را می توانید در ظرف دربسته در یخچال تا 5 روز یا در فریزر تا 30 روز نگهداری کنید.

طرز تهیه سس ماست آووکادو

طرز تهیه سس پنیر کدو گل کلم

طرز تهیه سس پنیر کدو گل کلم

4. سس پنیر کدو گل کلم :

این سس پنیری، خامه ای و رویایی اصلا با پنیر یا خامه درست نمی شود. خیلی بهتر است که از گل کلم کامل، مغذی و پر فیبر و کدو حلوایی تهیه شده باشد. آن‌ها به سس بافت خامه‌ای می‌دهند و مخمرهای مغذی و میسو طعم پنیری را ایجاد می‌کنند. این کاملاً همه کاره است، از ماکارونی غلات کامل گرفته تا تاکو لوبیا گرفته تا سبزیجات بخارپز و موارد دیگر!

اگر متقاعد شده اید که نمی توانید پنیر لبنی را کنار بگذارید، اما نگران محتوای چربی اشباع شده نیز هستید، ما یک غذای ویژه برای شما داریم - سس پنیر کدو گل کلم!

طرز تهیه سس پنیر کدو گل کلم

وقتی شاهد تبدیل گل کلم و کدو حلوایی به این سس خامه‌ای، رنگارنگ و با طعم پنیر هستید، جادوی گیاهان را در عمل مشاهده خواهید کرد. آن را روی سبزیجات بخارپز، تاکو، پیتزا و هر چیز دیگری پخش کنید!

طرز تهیه سس پنیر کدو گل کلم
مواد لازم :

طرز تهیه سس پنیر کدو گل کلم

طرز تهیه سس پنیر کدو گل کلم :

یک تابه بزرگ را روی اجاق گاز، روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. پیازها را اضافه کنید و حدود 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا شفاف شوند. به میزان لازم 1 تا 2 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید، اجازه بدهید تا لعاب بیندازد. سیر را هم زده و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

طرز تهیه سس پنیر کدو گل کلم

در صورت استفاده، گل کلم، کدو، زردچوبه و فلفل سیاه آسیاب شده را اضافه کنید و هم بزنید. قبل از اضافه کردن آب سبزیجات، یک دقیقه دیگر بپزید. حرارت را ملایم کنید یا روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. درب آن را ببندید و به مدت 7 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که گل کلم و کدو حلوایی نرم شوند بپزید.

طرز تهیه سس پنیر کدو گل کلم

از روی حرارت بردارید و مخلوط گل کلم را به مخلوط کن یا غذاساز منتقل کنید (ممکن است لازم باشد این کار را در دو دسته انجام دهید). میسو، مخمر تغذیه ای، پاپریکا دودی، شیر گیاهی و نمک را در صورت استفاده اضافه کنید. مخلوط کنید تا یکدست شود. آن را بچشید و چاشنی دلخواه خود را اضافه کنید.

طرز تهیه سس پنیر کدو گل کلم
نکته : می توانید به جای پیاز زرد از پیاز سفید استفاده کنید.

به جای پاپریکا دودی از پاپریکا شیرین استفاده کنید (با این حال، توجه داشته باشید که طعم دودی آن را از دست خواهید داد!).

باقیمانده ی سس را در ظرف دربسته در یخچال تا پنج روز یا در فریزر تا یک ماه نگهداری کنید.

طرز تهیه سس پنیر کدو گل کلم

طرز تهیه سس بادام زمینی میسو

طرز تهیه سس بادام زمینی میسو

5. سس بادام زمینی میسو :
این سس الهام گرفته از آسیایی دارای ترکیب مناسبی از طعم‌های شیرین، طعم‌دار، تند، آجیلی و اومامی است که همگی در یک نم نم بارانی لذت‌بخش ترکیب شده‌اند. در مورد سس های بادام زمینی چیزی وجود دارد که ارزش آن را دارد، و این یکی بسیار خاص تر است زیرا با 100٪ مواد غذایی کامل و مواد گیاهی تهیه شده است.

طرز تهیه سس بادام زمینی میسو

همچنین، این سس سالم در همه چیز، از کاسه غلات گرفته تا سالاد و ساندویچ، طعم بسیار لذیذی دارد، و آن را راهی آسان برای دریافت دوز روزانه از پروبیوتیک ها می کند.

طرز تهیه سس بادام زمینی میسو

تحقیقات تازه ارتباط بین سلامت روده و التهاب، از جمله التهابی که می‌تواند منجر به بیماری‌های سبک زندگی شود را نشان می‌دهد. غذاهای تخمیر شده که شامل پروبیوتیک ها هستند، همراه با فیبر از غذاهای گیاهی، می توانند به تعادل باکتری های سالم در روده کمک کنند.

طرز تهیه سس بادام زمینی میسو

هنگامی که انواع غذاهای گیاهی با فیبر بالا و غذاهای تخمیر شده حاوی پروبیوتیک ها (مانند میسو!) دارید، گوارش شما بهبود می یابد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، چاقی و دیابت ممکن است کاهش یابد. همچنین، این سس در همه چیز، از کاسه غلات گرفته تا سالاد و ساندویچ، طعم بسیار خوبی دارد و آن را راهی آسان برای دریافت دوز روزانه پروبیوتیک ها می کند.

طرز تهیه سس بادام زمینی میسو
مواد لازم :

طرز تهیه سس بادام زمینی میسو

طرز تهیه سس بادام زمینی میسو :

همه مواد را در یک کاسه متوسط ​​بریزید و هم بزنید تا کره بادام زمینی و میسو کاملا حل شود. از طرف دیگر، می توانید تمام مواد را به یک مخلوط کن با سرعت بالا اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا یکدست شود.

طرز تهیه سس بادام زمینی میسو

آن را بچشید و طعم دلخواه خود را اضافه کنید. مثلا(زنجبیل برای ادویه، تاماری برای اومامی، کره بادام زمینی برای بادام زمینی).

طرز تهیه سس بادام زمینی میسو
نکته : می توانید به جای کره بادام زمینی از کره بادام، کره آفتابگردان یا تاهینی استفاده کنید.

برای بدون شکر بودن می توانید به جای شربت افرا از خمیر خرما استفاده کنید.

طرز تهیه سس بادام زمینی میسو
نگهداری :

این سس را برای یک هفته درست کنید و در ظرف در بسته یا شیشه دربسته نگهداری کنید و تا 7 روز در یخچال نگهداری کنید. توجه داشته باشید، ممکن است با نگهداری آن غلیظ شود. در این صورت می توانید 1 تا 2 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید تا به قوام سس برگردد.

طرز تهیه سس بادام زمینی میسو

طرز تهیه سس Tzatziki

طرز تهیه سس Tzatziki

6. سس Tzatziki با پایه گیاهی :

این سس را تقریباً می توان به همه چیز اضافه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. خامه‌ای، طعم‌دار و مغذی است و کاسه‌های غلات، توفو کبابی، نان تست آووکادو و موارد دیگر را افزایش می‌دهد. به علاوه، سرشار از مواد گیاهی مغذی و مفید است که بدن شما عاشق آن خواهد شد!

طرز تهیه سس Tzatziki
مواد لازم :

طرز تهیه سس Tzatziki

طرز تهیه سس Tzatziki :

خیارها را رنده کرده و آبکش کنید، (اگر پوست آن خوب نیست پوست بگیرید.) خیارهای رنده شده را در دستان تمیز خود، فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود و دیگر آبی از آنها خارج نشود.

طرز تهیه سس Tzatziki

خیارها را به یک کاسه متوسط ​​اضافه کنید سپس بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. برای طعم های اضافی، می توانید آن را بچشید و مواد مورد نظر خود از جمله : (آب لیمو، سیر، نمک یا فلفل بیشتر، در صورت استفاده) اضافه کنید.

طرز تهیه سس Tzatziki
نکته : می توانید به جای سیر از موسیر خرد شده استفاده کنید. باقیمانده ی سس را در ظرف دربسته در یخچال تا 5 روز نگهداری کنید.

طرز تهیه سس Tzatziki

 طرز تهیه سس خامه ای

طرز تهیه سس خامه ای

7. سس خامه ای تازه :
می توانید از این سس به طرق مختلف استفاده کنید! با افزودن چند سبزی و ادویه تازه مورد علاقه خود آن را خوش طعم کنید یا با افزودن ترکیبات طعمی مانند خمیر خرما، وانیل و دارچین آن را شیرین کنید.

طرز تهیه سس خامه ای

سعی کنید آن را روی پیتزای داغ، بوریتوهای پخته شده، سوپ، اسپادهای پخته شده یا سبزیجات بخارپز شده بریزید. از آن به عنوان دیپ یا چاشنی ساندویچ استفاده کنید. همچنین می توان آن را کمی شیرین کرد تا با دسر یا پنکیک همراه شود.

طرز تهیه سس خامه ای

درست کردن این سس خامه ای بسیار آسان است و می توان آن را در دستور العمل های بسیاری کار کرد. مانند خامه غلیظ یا خامه ترش استفاده کنید.

طرز تهیه سس خامه ای
مواد لازم :

طرز تهیه سس خامه ای 


لطفا رای دهید !
   
+20

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود