طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی، کیکی خاص و خوشمزه

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

در این مقاله از کافی نتIR، با طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی به صورت مرحله ای آشنا می شوید. کیک توت فرنگی شکلاتی بسیار خوشمزه است، اما طعم های تازه ی توت فرنگی واقعاً آن را متعادل می کند. این دسر کیک شکلاتی و توت فرنگی واقعا به همان اندازه که جذاب است خوشمزه است.

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

چه بخواهید این را برای روز مادر، روز ولنتاین یا مناسبت های خاص دیگری درست کنید، ظاهر این کیک توت فرنگی شکلاتی رویایی جذاب است. لایه های کیک شکلاتی نرم و مرطوب پر شده و با کره ی توت فرنگی شیرین پوشانده می شود که به تنهایی یک ترکیب خوشمزه است، اما ما آن را با ریختن گاناش شکلاتی روی آن زیبا می کنیم.

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

این کیک توت فرنگی شکلاتی به همان اندازه که خوشمزه است زیباست! این کیک با لایه هایی از کیک شکلاتی مرطوب پر شده با کره ی توت فرنگی، فراتر از رویایی است.

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

مواد لازم کیک شکلاتی :

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

 مواد لازم برای باترکریم توت فرنگی:

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

مواد لازم برای گاناش:

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

برای تزیین :

توت فرنگی تازه به مقدار لازم

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی
طرز تهیه کیک شکلاتی :

فر را با دمای 350 فارنهایت گرم کنید. 3 قالب گرد کیک (9 اینچی) را کره بمالید یا با اسپری پخت اسپری کنید و یا کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. در یک کاسه متوسط، پودر کاکائو را 3 بار الک کنید. با آب داغ هم بزنید تا کاکائو حل شود. اجازه بدهید 10 دقیقه خنک شود.

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

در همین حال، در یک کاسه بزرگ آرد را 3 بار الک کنید و با شکر، وانیل، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. به مخلوط خنک شده کاکائو، روغن، شیر، تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. مخلوط کاکائو را داخل مخلوط آرد بریزید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. خمیر را بین قالب های کیک تقسیم کنید.

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که کیک ها پف کنند و بپزند، بپزید. (اگر باید کیک ها را روی قفسه های جداگانه فر بپزید، بعد از 20 دقیقه از پخت با احتیاط آن ها را بچرخانید.) اجازه بدهید کیک در قالب ها کاملا خنک شوند. یک چاقو دور لبه کیک ها بکشید تا جدا شوند و روی توری سیمی برگردانید. کاغذ روغنی را بردارید و دور بریزید.

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

طرز تهیه باترکریم توت فرنگی :

در یک کاسه ای مناسب، کره و کمی نمک را با سرعت متوسط ​​به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا کاملا سبک شوند و پف کند.

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

سرعت را پایین بیاورید. در حالی که همزن روشن است، شکر را به تدریج، هر بار ½ فنجان، به طور متناوب با یک قاشق غذاخوری توت فرنگی اضافه کنید. در حین هم زدن هم زن را متوقف کنید و چند بار دیواره ی آن را تمیز کنید. بعد از اینکه شکر مخلوط شد، حدود 1 دقیقه با سرعت متوسط ​​هم بزنید تا سبک و پفکی شود.

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

یک لایه کیک را در بشقاب یا سینی سرو قرار دهید. روی آن را ¾ فنجان، فراستینگ بریزید و در یک لایه یکنواخت پخش کنید. یک لایه ی دیگر کیک و ¾ فنجان دیگر فراستینگ را روی آن قرار دهید. لایه نهایی را اضافه کنید و مابقی فراستینگ را در تمام قسمت بیرونی کیک پخش کنید. حداقل 1 ساعت یا حداکثر 1 روز در حالت سرد (در یخچال) قرار دهید.

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

طرز تهیه باترکریم

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

طرز تهیه گاناش :

شکلات خرد شده را در یک کاسه مقاوم در برابر حرارت متوسط ​​قرار دهید. در یک قابلمه کوچک، خامه را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید تا جا بیفتد. بلافاصله روی شکلات بریزید و بگذارید 5 دقیقه بماند. با همزن بزنید تا شکلات کاملا ذوب و ترکیب شود.

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

آن را روی کیک پخش کنید، اجازه دهید مقداری از کناره های کیک چکه کند. روی آن را انواع توت های تازه بریزید. آن را داخل یخچال قرار بدهید تا خنک شود. می توانید کیک را تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

 طرز تهیه گاناش

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

در پایان کیک توت فرنگی شکلاتی را به شکل دلخواه تزیین کنید

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

نکاتی برای تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی :

• اگر روی کیک های شما گنبدی است، از یک چاقوی دندانه دار برای بریدن قسمت بالای گنبدها استفاده کنید تا بتوانید آنها را به طور یکنواخت روی هم قرار دهید.

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

• از مخلوط کردن بیش از حد خودداری کنید زیرا در خطر ایجاد بیش از حد گلوتن در خمیر هستید که منجر به یک کیک شکلاتی سفت، خشک و متراکم می شود.

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

• اگر مقدار زیادی آرد به خمیر کیک اضافه کنید، خمیر کیک غلیظ خواهد شد. من به شدت توصیه می کنم از یک ترازو برای اندازه گیری آرد خود استفاده کنید زیرا دقیق ترین روش است.

اگر ترازو ندارید، آرد خود را با قاشق پر کنید و سپس با قاشق آن را در فنجان هایتان بریزید و سپس روی آن را با چاقو صاف کنید. این روش بهترین روش برای اندازه گیری آرد بدون بسته بندی بیش از حد پیمانه است.

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

• حتما بعد از شستن توت فرنگی ها را خشک کنید. شما نمی خواهید مایع اضافی به باترکریم اضافه کنید زیرا روی غلظت فراستینگ تأثیر می گذارد.

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

• به راحتی می توانید ¼ فنجان مربای توت فرنگی را به جای توت فرنگی تازه در فراستینگ جایگزین کنید. همچنین می توانید مقدار نازکی را بین هر لایه کیک پخش کنید تا طعم توت فرنگی اضافه شود.

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

• بهتر است قبل از افزودن گاناش شکلاتی اجازه دهید کیک خنک شود تا به سرعت خودش را بگیرد و داخل کیک نرود.

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

• مطمئن شوید که تمام مواد خشک خود از جمله پودر کاکائو و آرد را 3 بار الک کرده اید. الک کردن تضمین می کند که تمام مواد خشک شما بدون توده هستند و به خوبی با هم ترکیب می شوند.

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

کیک توت فرنگی شکلاتی خوشمزه

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی

جمع بندی :

کیک توت فرنگی شکلاتی، یکی از خوشمزه ترین و خاص ترین کیک هایی هستند که می توانید برای مناسبت های خاص آن را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. ترکیب شکلات و توت فرنگی بی نظیر می شود.

طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی


لطفا رای دهید !
   
+26

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود