خواص و مضرات روغن ذرت

خواص و مضرات روغن ذرت

روغن ذرت برای استخراج از ذرت باید فرآیند تصفیه گسترده ای را طی کند. این ماده معمولاً بعلت نقطه دود زیاد به عنوان روغن سرخ کردنی استفاده می شود اما کاربردهای صنعتی نیز دارد.

طرز تهیه کتلت گوشت

طرز تهیه کتلت گوشت

کتلت یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای سرخ کردنی می باشد که به روش های متفاوتی پخته می شود. برای پخت کتلت از گوشت مرغ هم می توان استفاده کرد ما در ادامه شما را با پخت 2 نوع کتلت گوشت آشنا می کنیم.

طرز تهیه مرغ سوخاری خانگی با سیب زمینی

طرز تهیه مرغ سوخاری

مرغ سوخاری از آن دست غذاهایی است که قطعا با استقبال کوچکترهای خانه مواجه می شود. مرغ سوخاری خانگی همراه با سیب زمینی انتخاب خوبی برای یک شام خانوادگی است که سریع و آسان آماده می شود. برای سوخاری کردن مرغ ابتدا فیله یا سینه مرغ را با آبلیمو، فلفل، نمک و روغن زیتون و زعفران طعم دار کرده سپس داخل آرد سفید، آرد سوخاری و تخم مرغ بغلتانید و داخل روغن سرخ کنید.

طرز تهیه مرنگ / شیرینی پفکی

طرز تهیه مرنگ / شیرینی پفکی

شیرینی پفکی یا مرنگ (به انگلیسی: Meringue)، محصولی است که از به‌ هم زدن سفیده تخم مرغ و شکر حاصل شده و برای تهیه شیرینی و کیک، یا تزئین آنها بکار برده می شود. با طرز پخت این شیرینی معروف آشنا شوید.

آش عباسعلی کرمانشاهی + طرز تهیه

آش عباسعلی کرمانشاهی + طرز تهیه

آش عباسعلی معروفترین آش محلی و سنتی استان کرمانشاه است که چند سال است در جشنواره غذاهای محلی ایران رتبه اول را کسب کرده است. در ماه مبارک رمضان مردم برای تهیه آن ساعت ها در صف انتظار هستند.راز آش محلی کرمانشاه اصیل در کشدار بودن آن است که لعاب جا افتاده آن مانند پنیر پیتزا کش آمده و واقعا درست کردن آن کار هر کسی نمی باشد و احتیاج به حوصله فراوان دارد. آش عباسعلی کرمانشاهی ﺗﺮﮐﯿﺒﯽ ﺍﺯ ﻏﻼﺕ، ﺣﺒﻮﺑﺎﺕ ﻭ ﮔﻮﺷﺖ است.