لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download
Schwan Talghi Umbrella


نگهداري عسل در منازل

PH عسل برابر 4 و به شدت اسيدي است،‌ بنابراين بايد از نگه‌داري آن در ظروف فلزي خودداري كرد. چون بعد از مدتي فلز را خورده و خودش هم خراب مي‌شود و ذرات فلز كه به همراه عسل وارد بدن مي‌شود، براي انسان مضر است. براي نگه داري عسل در حجم زياد ظروف استيل و گالوانيزه و براي مصارف خانگي ظروف شيشه اي، لعابي و سفالي توصيه مي‌شوند.

ظرف عسل را نبايد در باز، در اتاق يا يخچال نگه داشت، ‌زيرا عسل، ‌آب موجود در هوا را به شدت به خود جذب كرده و پس از مدتي، رقيق و آبكي مي‌شود. عسل، بوهاي خارجي را خيلي زود به خود جذب مي‌كند. بنابراين نبايد آن را نزديك موادي چون پارافين، قير، بنزين و ماهي‌هاي دودي و ... نگه داشت.

در نزد عامه عسل متبلورشده و شكرك‌زده عسل تقلبي شناخته مي‌‌شود كه اين باور صحيح نيست ولي فروشندگان عسل براي از بين بردن شكرك و جلوگيري از متبلور شدن آن عسل را به مدت نيم ساعت در درجه حرارت حدود "65" درجه سانتي‌گراد نگه داشته و سپس آن را سرد كرده و بسته‌بندي مي‌كنند تا عسل آن‌ها شكرك نزند. چون حرارت دادن عسل همه ذرات جامد موجود را به مايع تبديل مي‌كند و مانع شكرك‌زدن عسل مي‌شود. در ضمن بهترين دما براي نگه‌داري عسل "7" تا "12" درجه سانتي‌گراد است.



نان تازه، تخم مرغ آب پز و لكه آدامس

شب موقع خواب یاد یخچال می افتید. چرا؟ چون رژیم هستید و شام هم نخورده اید اما قصد دارید صبح كه از خواب بیدار شدید قبل از خروج از خانه صبحانه مفصلی بخورید.اما با باز شدن در یخچال تمام آرزوهایتان بر باد می رود. چرا كه دریغ از حتی یك تكه نان. یاد نان های خشكیده ای می افتید كه حواله جایگاه نان خشكی ها كردید. سریعاً آنها را بیرون بیاورید و در میان حوله ای مرطوب و تمیز بچینید و داخل یخچال بگذارید. صبح كه از خواب بیدار شدید فر (یا اجاق) را روشن و نان ها را گرم كنید و لذت ببرید!



شستشو و آماده‌سازی نگهداری قارچ به مدت چند روز در یخچال

برای شستشوی قارچ آنها را در زیر آب سرد بگیرید تا ذرات خاك چسبیده به آن جدا شود و مانند هر گونه میوه ای می توان آن را با محلول 1% نمک شستشو داد .
بیش از یكی دو دقیقه در آب نماند زیرا به سرعت آب را جذب می‌كند .
اگر محل برش در پایه قارچ كمی تغییر رنگ داشت می توان قبل از مصرف برش نازكی از آن را جدا نمود .

طرز نگهداری كوتاه مدت
برای نگهداری قارچ به مدت چند روز در یخچال بهتر است از شستشوی قارچ تا قبل از مصرف خودداری نمایید و در صورت شستن حتما" آن را در جریان هوای خنك خشك كنید .
بهترین راه برای تازه‌ماندن قارچ در یخچال، نگهداری آن در پاكت‌های كاغذی مخصوص میوه، در یخچال می‌باشد .
بهترین درجه یخچال برای نگهداری قارچ یك درجه سانتی‌گراد بالای صفر است .
با رعایت موارد فوق قارچ حداقل به مدت 10 روز در یخچال (دمی 3-2 درجه سانتیگراد) تازه مانده و تغییر شکل نمی دهد .
قبل از هر چیز، به بسته بندی قارچ توجه کنید که بهداشتی باشد و برچسب مربوط به کارخانه و همچنین شماره پروانه بهره برداری وزارت بهداشت را داشته باشد.

*به تاریخ انقضای روی برچسب توجه کنید.
*ظاهر قارچ باید سفید و یکنواخت و سالم باشد.
*پایه یا همان ساقه قارچ به طور کامل به کلاهک آن چسبیده باشد.
*قارچهای آسیب دیده، ترک خورده، پلاسیده، تغییر رنگ داده، مرغوب نیست.
*قارچ را حتما بو کنید. قارچ سالم بوی مطبوعی دارد.
*تا حد امکان، سعی کنید قارچ را به اندازه مصرف روزانه تهیه کنید.
*اگر مجبورید قارچ را به مدت یکی دو روز نگهداری کنید، آن را در پاکتهای کاغذی بهداشتی قرار دهید. حد اکثر زمان نگهداری قارچ در یخچال سه روز است.



نکاتی‌ در مورد کمپوت‌ها

کمپوت‌ از دسرهای‌ میوه‌ای‌ محسوب‌ می‌شود و در فصل‌هایی‌ که‌ میوه‌ کم‌ است‌ می‌توان‌ از انواع و اقسام‌ کمپوت‌ استفاده‌ کرد.

به‌ طور کلی‌ این‌ میوه‌ پخته‌ را (کمپوت‌) اکثر مردم‌ مصرف‌ می‌کنند. مخصوصا اشخاصی‌ که دستگاه‌ گوارش‌ آنها به‌ خوبی‌ قادر به‌ هضم‌ کردن میوه های‌ خام‌ نیست‌. بنابراین‌ در تهیه‌ آن‌ باید دقت‌ خاصی‌ شود و اندازه‌ و شکر و نوع‌ تازه بودن‌ میوه‌ را حتما باید در نظر گرفت‌ و هنگام‌ درست‌ کردن‌ آن‌ باید سعی‌ کنید که‌ شربت‌ آن زیاد جوشیده‌ نشود، زیرا مواد اصلی‌ آن‌ یعنی میوه‌ زود له‌ می‌گردد و فرم‌ تکه‌های‌ میوه‌ از بین می‌رود و حالت‌ وارفتگی‌ به‌ خود می‌گیرد.

اصولا کمپوت‌ را نمی‌توان‌ بدون‌ سرپوشی محکم‌، زیاد نگهداری‌ کرد، چون‌ شربت‌ آن‌ زیاد جوشیده‌ نیست‌ و زود فاسد می‌شود. بنابراین‌ پس از طبخ‌ آن‌ در قوطی‌ یا شیشه‌ مخصوص‌ ریخته‌ و دهانه‌ شیشه‌ را کاملا ببندید تا هوا به‌ داخل‌ آن نفوذ نکند و هنگام‌ پختن‌ حتما نباید درب‌ ظرف‌ که روی‌ اجاق‌ است‌ گذاشته‌ شود چون‌ بخار بیش‌ ازحد و حرات‌ زیاد داخل‌ ظرف‌، میوه‌ را له‌ می‌کند و شربت‌ غلیظ می‌شود. در واقع‌ شربت‌ کمپوت‌ باید رقیق‌ و کم‌ شیرین‌ تهیه‌ شود.



روش نگهداری برگ مو در فریزر بدون تغییر رنگ

بهترین روش فریز کردن برگ مو که رنگ آن تغییر نکند!
شاید خیلی از شما راههای مختلفی را برای فریز کردن برگ مو امتحان کرده باشید. ولی در نهایت با تغییر رنگ دادن برگ مو مواجه شده اید. البته این راه فریز کردن برای کسانی که در ایران هستند مناسب است. چون دوستانی که در خارج از کشور هستند هیچ مشکلی ندارند بهترین نوع برگ موهای عربی در تمامی مارکتها همه وقت سال موجود است.

اما اگر دوست دارید این راه را امتحان کنید کافیست برگ مو را کاملا بشویید و درون سبد بریزید تا آب آن کاملا برود سپس یک بطری نوشابه خانواده خالی را که شسته و خشک کرده اید را آورده چندتا برگ را روی هم بگذارید و باریک لول کنید سپس به آرامی داخل بطری بیندازید و تا پر شدن بطری ادامه دهید سپس درب آن را محکم ببندید و در فریزر بگذارید.



از بین بردن پشه های ریز میوه ها به روش طبیعی

خیلی اوقات پیش می آید که پس از خرید میوه و سبزیجات متوجه پشه و مگس های ریزی می شوید که در آشپزخانه شما جولان می دهند. برای از بین بردن این حشرات 4 روش در اختیار شما قرار خواهیم داد.

اولین کاری که باید انجام دهید دور انداختن میوه های خراب و له شده است. پس از آن یکی از روش های زیر را به کار ببندید:
1. نیم لیتر شیر را با 120 گرم شکر و همین طور 60 گرم فلفل ترکیب کنید  و برای 10 دقیقه داخل یک قابلمه بجوشانید. سپس این ترکیب را داخل یک ظرف کم عمق ریخته و در فضای اتاق قرار دهید. حشرات به آن جذب شده و در آن غرق خواهند شد.

2. مقدار کمی سرکه را در یک شیشه یا لیوان بریزید و قطعه ای از یک میوه رسیده را در آن قرار دهید، با کاغذ یک قیف درست کنید و آن را از انتهای باریک داخل شیشه بگذارید. محل برخورد قیف با دهانه شیشه را با چسب کاملا بپوشانید تا حشرات نتوانند از آن خارج شوند. حشرات به این ترتیب در پی میوه در دام می افتند.

3. یک بطری سرکه سیب را بردارید درب آنر ا باز کنید روی آن یک لایه پلاستیک بکشید و آن را دور دهانه بطری محکم کنید یک سوراخ داخل آن ایجاد کنید تا حشرات بتوانند وارد شوند. حشرات نمی توانند در مقابل بوی سرکه مقاومت کنند و داخل بطری می شوند اما دیگر نمی توانند از آن خارج شوند.

4. اگر روش درپوش پلاستیکی جواب نداد می توانید سه قطره مایع ظرفشویی به یک کاسه سرکه اضافه کنید و آن را همین طور بدون در پوش بگذارید. این کار باعث جذب حشرات و فرو رفتن آنها در سرکه خواهد شد.



نکاتی درباره پوست کردن مواد غذایی؟

پوست کردن بعضی از مواد غذایی مشکل است ، برای رهایی از این مشکل راه حل های ساده ای وجود دارد ...

1.اگر می‌خواهید پوست ماهی یا مرغ را براحتی جدا کنید ابتدا نوک انگشتان خود را در نمک فرو ببرید ...

2.برای آنکه پیاز چشمانتان را نسوزاند آن را 10 دقیقه در فریزر قرار دهید ... خوردن آدامس در هنگام پاک کردن و یا رنده کردن پیاز از سوزش چشمانتان جلوگیری می‌کند ... راه حل دیگری که مثمر ثمر است ایستادن جلو گاز با هود روشن است .

3.برای پوست کندن گوجه فرنگی ابتدا آن را درون یک کاسه آب داغ قرار دهید سپس براحتی پوست آن را جدا کنید ...

4.برای پوست کردن سبزیجات و میوه های پژمرده و چروک بهتر است آنها را مدتی در آب قرار دهید بعد پوست بکنید.



نگهداری از موز به مدت طولانی!

برای نگهداری از موز به مدت طولانی به توصیه ما توجه فرمایید...

نگهداری موز برای مدت طولانی امکان پذیر نیست و این میوه در مدت زمان کوتاهی از بین می رود . برای اینکه مدت زمان بیشتری بتوانید این میوه را نگهداری کنید باید آن را درون کاغذ آلومینیومی بپیچید و در یخچال بگذارید . به این ترتیب آن را برای زمان بیشتری حفظ خواهید کرد.



نحوه نگهداری آجیل

اگر می خواهید آجیل شب عیدتان را مانند روز اولی که خریداری کردید ، تازه و خوش طعم باقی بماند کافی است این نکات را رعایت کتید.

_ نگهداری غیراصولی آجیل شب عید و مغزهای خوراکی، روند کپک زدگی آن را تسریع می کند.

_ اگر آجیل شب عید در فریزر نگهداری شود، به مدت یک سال یا بیشتر ماندگاری دارد. مدت ماندگاری آجیل در یخچال نیز ۶ ماه است اما اگر در دمای اتاق قرار گیرد این زمان به ۳ ماه کاهش پیدا می کند.

_ لازم است آجیل ها را در ظرف هایی گذاشت که غیرقابل نفوذ است زیرا مغزها به راحتی بوی مواد اطراف را به خود جذب می کند. علاوه بر آن نور اضافه می تواند به مغزها آسیب برساند. مغزها را باید در مکان تاریک، خنک و خشک نگه داری کرد.

_ گرمای زیاد باعث فاسد شدن سریع تر آن ها می شود.
_ مغزها را خام خریداری کنید.

_ آنچه باید بدانید این است که گردو و بادام زمینی نسبت به مغزهای دیگر سریع تر فاسد می شود. در حالی که بادام درختی و بادام هندی ماندگاری بیشتری دارد.

_ مغزهای بدون پوست نسبت به مغزهای با پوست سریع تر فاسد می شود.



طرز تهیه آب لبو و پودر لبو

از آب لبو برای رنگ آمیزی طبیعی در غذا میتوان استفاده کرد. در فصل زمستان که دسترسی به لبوی تازه است .لبو را پوست کنده و خوب شسته سپس حلقه حلقه کنید . لبو را بپزید و آب تغلیظ شده ی آنرا در قالب کوچک یخ ریخته و پس از انجماد در ظرف درب داری در فریزر نگهداری کنید تا چند ماه قابل استفاده است .

برای تهیه پودر لبو آن لبو را پس از پوست کندن خوب شسته و با کارد برشهای نازکی به لبو بزنید و روی بخاری یا توسط دستگاههای میوه خشک کن حرارت داده تا خشک شود سپس آسیاب و بعد الک کنید و پودر آنرا در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و هر زمان که لازم بود مثل زعفران مقداری از آنرا در آب جوش ریخته و یا دم بیندازید و استفاده کنید .



6 شرط در نگه داري گوشت

بشر زماني به مصرف گوشت روي آورد كه با حيوانات مختلف و زندگي آنها آشنا شد و ادوات مختلفي براي شكار ابداع کرد.سپس با الگوبرداري از حيوانات درنده، گوشت شكار خود را دريد و مصرف كرد. در طول حيات بشري طي اعصار مختلف نقش گوشت و شكار به عنوان يك ركن غذايي حفظ شد و با پيچيده‌تر شدن جوامع و پيدايش تمدن، حوزه توليد، فرآوري، عرضه، نگهداري و طبخ آن به يك صنعت پايا و پويا تبديل شد...

 

میوه و شیرینی را فریز نکنید

روش نگهداری مواد غذایی به طریق انجماد اساسا برای انواع گوشت مطرح بوده است و بعد از آن حبوبات و سبزی‌ها قرار می‌گیرند. اما متاسفانه امروزه بسیار دیده می‌شود که غذاهای مختلف دیگر مثل غذاهای اضافه، شیرینی‌ها یا حتی شیر را هم فریز می‌کنند. مساله اینجاست که از حالت انجماد خارج کردن این مواد بسیار مهم است زیرا انجام نادرست این کار می‌تواند بر کیفیت مواد غذایی تاثیر بگذارد...



خشک کردن میوه

 برای درست كردن میوه های خشك ، میوه ها را پس از شستن به صورت حلقه های بسیار نازك برش می دهیم و در سینی استیل یا اکت قرار داده و می چینیم، اگر بخواهیم در زمستان تهیه كنیم ظرف را روی شوفاژ قرار می دهیم و اگر در تابستان، زیر تابش نور خورشید قرار می دهیم .احتیاجی به زیر و رو كردن میوه ها نیست و به مدت 7 الی 8 ساعت میوه ها خشك می شوند.



نگذارید رب توی قوطی بماند!

یکی از سوال های رایج اکثر خانم ها این است که آیا می توان رب گوجه فرنگی را بعد از باز کردن در کنسرو داخل قوطی نگهداری کرد یا حتما باید آن را به ظرف شیشه ای منتقل کنیم؟ جواب این سوال کاملا ساده و روشن است.

اگر قصد دارید محتویات تمام کنسروها و کمپوت ها و نه تنها رب گوجه فرنگی را بعد از باز کردن درب آن برای مدتی طولانی استفاده کنید، لازم است آن را به ظرف دیگری منتقل کنید. برخی افراد فکر می کنند دلیل این انتقال، پیشگیری از کپک زدن آن ماده غذایی است؛ در حالی که در درجه اول این موضوع اهمیت پیدا می کند که بعد از باز کردن درب قوطی، احتمال بروز واکنش بین یکی از اجزای ترکیب ماده غذایی (به ویژه ماده ای اسیدی) با دیواره فلزی جداره داخلی قوطی بسیار بالا می رود و اگر دقت کرده باشید، دیده اید که مثلا اگر آناناس در قوطی بماند بعد از مدتی رنگ آب آن متمایل به خاکستری می شود. به همین علت بهتر است بعد از باز کردن قوطی، آن را به ظرف دیگری(ترجیحا شیشه ای) منتقل کنید.



نکاتی مهم در نگهداری ادویه جات

ادویه‌ها را در ظـروف پـلاستـیـکی نریـزیـد
به طور کلی، ادویه‌ها نباید در محیط‌های بسیار گرم ( مانند انباری ) یا در مجاورت تابش مستقیم نور آفتاب قرار بگیرند.
یکی از رایج‌ترین سؤال‌های خانم‌ها در مورد ادویه‌ها، چگونگی نگهداری از این محصولات است.

بهترین ظرف برای نگهداری ادویه‌ها، در درجه اول ظرف‌های فلزی هستند که در آن‌ها کاملاً بسته می‌شود. در درجه دوم هم ظرف‌های شیشه‌ای رنگی، مانند ظروف شیشه‌ای قهوه‌ای برای نگهداری ادویه‌ها مناسب هستند.ادویه‌های پودر شده اگر به درستی و در شرایطی که عنوان کردیم، نگهداری شوند، می‌توانند 12 تا 18 ماه بدون دغدغه مورد استفاده قرار بگیرند.



نحوه نگهداری لیمو ترش در فریزر

چطور می توانیم لیمو ترش را برای زمستان نگهداری کنیم؟ اگر می خواهید لیمو ترش تازه برای زمستان داشته باشید. با ما همراه شوید و روش زیر را بخوانید …
لیموهای کاملا سالم را انتخاب کنید. یعنی دقت کنید حتی به اندازه سر سوزن لکه قهوه ای نداشته باشد سپس بشویید و روی دستمالی بگذارید تا دور تا دور لیمو خشک شود فکر می کنم یک ساعت کافی باشد.بعد وقتی مطمئن شدید که لیمو روی پوستش آبی وجود ندارد داخل نایلون فریزر یا زیپ پک بگذارید و طوری ببندید که هیچگونه هوایی داخل آن باقی نماند بعد با خیال راحت داخل فریزر بگذارید و برای زمستان فریز کنید.



راههای مقابله با کپک زدگی

به طور حتم کپک روی میوه و یا نان را دیده اید و حتی کپک های قابل خوردن در انواعی از پنیر را مصرف کرده اید. کپک که روی دیوارهای زیرزمین، لبه پنجره، کاشی، حمام و دیگر قسمت های مرطوب خانه کمین کرده، می تواند برای سلامت ما مضر باشد.

کپک چیست؟
کپک نوعی قارچ است که هاگ های ریز تولید می کند. این هاگ ها که حاوی ماده محرک و آلرژی زاست به قدری کوچک است که بدون این که متوجه شویم، آن را استنشاق می کنیم. چگونه کپک به سلامت ما آسیب می رساند؟ به هنگام استنشاق کردن، هاگ های کپک می تواند باعث آزار چشم، بینی و گلو، سرفه، خس خس سینه و واکنش های آلرژی زا شود.



فوت و فنی برای شناسایی شیرخالص!

اگر می‌خواهید بدانید شیر خالص است یا نه به روش زیر عمل کنید...


اگر می‌خواهید بدانید شیر خالص استیا نه با فروبردن یك سوزن تمیز در داخل آن راز شیر فروش را كشف كنید.

اگر شیر خالص باشد هنگام خارج شدن سوزن از شیر یك قطره شیر به نوك آن باقی می‌ماند و در غیر این صورت همه شیر از روی سوزن فرو می‌ریزد.
اگر می‌خواهید شیر از شیرجوش سر نرود یك سانتی‌متر پایین‌تر از ظرف را با روغن یا كره چرب كنید.



صحیح ترین روش یخ زدایی مواد غذایی چیست؟

این نکات به شما کمک می کند تا مواد غذایی موجود در فریزر را با کیفیت مناسب تر مصرف کنید.

1 - هرگز برای باز کردن یخ میوه های خام و خمیرهای آشپزی که در فریزر نگهداری کرده اید آن ها را در محیط گرم مثل ماکروویو قرار ندهید؛ این کار موجب از بین رفتن شکل و مزه این موادغذایی می شود.

2 - برای باز شدن یخ بسته بندی انواع گوشت بهتر است آن ها را درون آب با دمای معمولی قرار دهید.

3 - بسته بندی های موادغذایی را فقط زمانی که تصمیم دارید از آن استفاده کنید از فریزر خارج و آن را برای طبخ آماده کنید زیرا موادی که از دمای انجماد خارج می شوند باید بلافاصله مصرف شوند.

4 - اگر گوشت برش داده شده مانند فیله یا شامی یا کتلت را درون فریزر نگه می دارید برای خارج کردن آن ها از انجماد، آن ها را مستقیم به تابه یا قابلمه منتقل کنید.

5 - برای انجمادزدایی از سبزی هایی مانند اسفناج، کرفس یا دیگر سبزی ها کافی است آن ها را در آبی که مقدار اندکی نمک به آن اضافه شده بگذارید و روی حرارت کم قرار دهید تا یخ سبزی ها به سرعت باز شود.



از روی چه علائمی متوجه فساد و ماندگی غذاها شویم؟!

از روی چه علائمی متوجه فساد و ماندگی غذاها شویم؟!

وقتی پای ماندگی مواد غذایی به میان می آید، افراد باید دقت خود را در تشخیص این مواد بالا ببرند. گرچه ممکن است فهمیدن این موضوع کار آسانی نباشد، با این حال در برخی اوقات می توان با بررسی شکل ظاهری این مشکل را تشخیص داد.



در فریز کردن مواد غذایی مراقب این اشتباهات باشید!!

منجمد و فریز کردن مواد غذایی یکی از راه ها برای نگهداری مواد غذایی است، اما همین فریز کردن مواد غذایی هم قوانین خاص خودش را دارد که بهتر است بدانید.منجمد کردن غذا سریع ترین و راحت ترین روش برای حفظ خوراکی‌ها در خانه است. امروزه با استفاده از کیسه‌های پلی اتیلن، ظروف پلاستیکی، برچسب‌های فریزر و دیگر لوازم، می‌توانیم به راحتی انواع خوراکی‌ها را در فریزر نگهداری کنیم. رعایت اصول صحیح انجماد غذا به حفظ کیفیت و مواد مغذی خوراکی‌ها هنگام مصرف کمک می‌‌کند.

 

طرز تهیه اردور ژلاتینی با بیسکویت ترد

اردور یا همان پیش غذا یک بشقاب کوچک حاوی غذا و یا یک نوشیدنی است که قبل از وعده غذایی و یا غذای اصلی سرو می شود و محتویات و نوع آن دارای هم خوانی با غذای اصلی است. در این مطلب طرز تهیه اردور خوشمزه کرم پنیر را به شما آموزش می دهیم.

  

طرز تهیه شیرینی پسته‌ای با روکش شکلات

یک شیرینی ویژه برای آنها که عاشق شکلات و پسته هستند داریم. این شیرینی بسیار راحت آماده می شود و از مواد اولیه خیلی خوشمزه ای تشکیل شده است.


مواد لازم برای شیرینی پسته‌ای با روکش شکلات:

 

 

طرز تهیه کباب نگینی، کباب کوبیده و کباب رول

کباب نگینی یک نوع کباب مجلسی است که برای مهمانی های اعیانی درست کنید

کباب نگینی یکی از انواع کباب مجلسی است که برای مهمانی های اعیانی می توانید آن را درست کنید. بهتر است برای کباب کردن از آتش بسیار تند استفاده کنید و چند ثانیه اول کباب را زود به زود بچرخانید تا مایه آن نریزد.



نکاتی مهم در گرفتن و نگهداری آبلیمو و آبغوره

پس از این مرحله آبلیمو یا آبغوره را داخل شیشه تمیز ریخته و تا نزدیکی لبه ظرف پر کنید.کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا گفت : پس از اینکه آبلیمو و آبغوره داخل شیشه ریخته شد، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری ها از بین بروند. با انجام این کار، قارچ ها امکان رشد را از دست می دهند.